Συνελήφθησαν τρεις ακόμη νεαροί για τη ληστεία στην Αταλάντη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 08:26 Συνελήφθησαν τρεις ακόμη νεαροί για τη ληστεία στην Αταλάντη

Είχαν εκδοθεί Εντάλματα από τον Ανακριτή…

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας (22/1) και οι τρεις νεαροί Ρομά που μαζί με τον 31χρονο που προφυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα είχαν πραγματοποιήσει ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην Αταλάντη.

Σε βάρος των νεαρών Ρομά ηλικίας από 19 μέχρι 23 ετών, είχαν εκδοθεί Εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Λαμίας, ωστόσο φρόντισαν από μόνοι τους να προσέρθουν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας όπου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας που έχει την προανάκριση.

Οι τρεις Ρομά οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (24/1) για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση