Οι απατεώνες με τα τροχαία «χτύπησαν» στην Ανατολική Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 08:28 Οι απατεώνες με τα τροχαία «χτύπησαν» στην Ανατολική Φθιώτιδα

Ευτυχώς έπεσαν σε ενημερωμένους ηλικιωμένους, ωστόσο κατάφεραν αρχικά να προκαλέσουν τρόμο. Προσοχή είναι πολλά τα τηλεφωνημάτα στην περιοχή…

Η ψυχραιμία που επέδειξε μια ηλικιωμένη γυναίκα σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας, απέτρεψε να την εξαπατήσει απατεώνας με το γνωστό σενάριο του τροχαίου ατυχήματος.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης (23/1) χτύπησε το τηλέφωνο της ηλικιωμένης γυναίκας, με έναν «γιατρό» που την ενημέρωνε ότι η νύφη της είχε χτυπήσει άσχημα στο πόδι της σε τροχαίο ατύχημα. Μάλιστα για να γίνει πιο τραγικό το γεγονός στο τηλέφωνο της μίλησε και μια γυναίκα που έκλαιγε που παρίστανε τη νύφη της, ενώ ο «γιατρός» της είπε μάλιστα ότι ίσως χρειαστεί να της κόψουν το πόδι!

Δυστυχώς για τους απατεώνες, η ηλικιωμένη παρά την τρομάρα της φέρθηκε έξυπνα και ζήτησε να μιλήσει στο γιο της και άνδρα της «παθούσας». Ψύχραιμα και ο απατεώνας της είπε ότι δεν μπορεί να της μιλήσει και ότι δίνει αίμα, ωστόσο η γυναίκα αφού τον «στόλισε» κανονικά του έκλεισε το τηλέφωνο και πήρε αμέσως στο κινητό τη νύφη της.

Αν και ήταν βέβαιη ότι επρόκειτο για τη γνωστή απάτη, τη ρώτησε αμέσως αν είναι καλά και αν έχει σπάσει το πόδι της για να ηρεμήσει στη συνέχεια όταν επιβεβαίωσε ότι όντως δεν έτρεχε τίποτα και είχε μπει στο στόχαστρο των αδίστακτων απατεώνων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport δεν ήταν το μοναδικό τηλέφωνο στην περιοχή, καθώς οι απατεώνες προσπάθησαν σε τουλάχιστον ακόμη δύο περιπτώσεις να ξεγελάσουν ηλικιωμένες γυναίκες χωρίς επιτυχία.

Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα από κατοίκους της Ανατολικής Φθιώτιδας που κι εκείνοι δέχτηκαν κλήση από τον απατεώνα. Προσοχή λοιπόν, καθώς φαίνεται ότι έχουν βάλει στο μάτι τα τηλέφωνα που ξεκινούν από το "2238..."!

Θυμίζουμε τέλος ότι στην περιοχή της Λαμίας έχουν γίνει και τέσσερις συλλήψεις «εισπρακτόρων» σε δύο διαφορετικά περιστατικά, ενώ ήταν δεκάδες τα καταγγελλόμενα περιστατικά απάτης από Οκτώβριο μέχρι Δεκέμβριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση