Μπλόκα αγροτών στη Θεσσαλία - Έκλεισε η Εθνική στον Πλατύκαμπο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 16:56 Μπλόκα αγροτών στη Θεσσαλία - Έκλεισε η Εθνική στον Πλατύκαμπο

Κλειστή και η εθνική οδός Καρδίτσας - Τρίκαλα…

Την συμβολική κατάληψη του οδοστρώματος στον ΠΑΘΕ και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν λίγα λεπτά μετά τις 4 σήμερα το απόγευμα οι Λαρισαίοι αγρότες που βρίσκονται στον κόμβο του Πλατυκάμπου.

Πεζοί ανέβηκαν στην Εθνική Οδό, διεκόπη για μικρό χρονικό διάστημα η κυκλοφορία, με τον κ. Μαρούδα να επισημαίνει ότι εντείνονται οι προετοιμασίες για την Agrotica και τον κ. Μαχά να τονίζει ότι σήμερα θα αποσταλεί επιστολή για την κρατική αρωγή των 10.000 ευρώ που σε πολλές περιπτώσεις στη Θεσσαλία δεν φτάνουν για την κάλυψη των ζημιών, ενώ ο κ. Τσικριτζής απηύθυνε νέο κάλεσμα συμμετοχής στους αγρότες.

Δείτε βίντεο του larissanet.gr

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Ε.Ο.Καρδίτσας – Τρικάλων (στο ύψος του Jumbo) για 40-45 λεπτά προχώρησαν λίγο μετά τις 13.30 περίπου το μεσημέρι αγρότες από το Αγναντερό, τα Μεγάλα Καλύβια και το Γλίνο Τρικάλων που έχουν βγάλει τα αγροτικά τους μηχανήματα στο συγκεκριμένο σημείο στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή.

Μιλώντας στο KarditsaLive.Net αγρότες του μπλόκου ζήτησαν από την κυβέρνηση να σκύψει πάνω στα μεγάλα προβλήματα του πρωτογενή τομέα ο οποίος κρατάει «ζωντανούς» πολλούς ακόμα κλάδους και να δώσει λύσει στα συσσωρευμένα προβλήματα που έγιναν ακόμα μεγαλύτερα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση