Σήμερα η κηδεία του πρώην Νομάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Παπαβασιλείου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 07:58 Σήμερα η κηδεία του πρώην Νομάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Παπαβασιλείου

Από τα πρώτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νομό διετέλεσε και Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Γεωργίας.

Σε ηλικία 81 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο πρώτος αιρετός Νομάρχης Φθιώτιδας και εκπαιδευτικός, Θύμιος Παπαβασιλείου.

Από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νομό, καθώς υπήρξε γραμματέας της Ν.Ε Φθιώτιδας, είχε πετύχει την εκλογή του ως Νομάρχης στις εκλογές του 1994, βαθμό αυτοδιοίκησης τον οποίο είχε υπηρετήσει και παλαιότερα ως διορισμένος Νομάρχης.

Διετέλεσε επίσης ειδικός γραμματέας του Υπουργείου Γεωργίας στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στον Θύμιο Παπαβασιλείου, πριν δύο χρόνια για την ονομαστική του εορτή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Πριν από σχεδόν δύο χρόνια, είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών και ο αδελφός του Τάκης, που είχε διατελέσει και Αντιδήμαρχος Λαμιέων.

Η κηδεία του Θύμιου Παπαβασιλείου θα γίνει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στη 1:30' το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του.

Το «αντίο» των συντρόφων του

«Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Φθιώτιδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του συντρόφου, ιστορικού στελέχους, αλλά και πρώτου αιρετού Νομάρχη του νομού Φθιώτιδας Θύμιου Παπαβασιλείου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.»

Το «αντίο» των συναδέλφων του εκπαιδευτικών

Το συλλυπητήριο μήνυμα των συναδέλφων του εκπαιδευτικών, που υπογράφει ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Χ. Σπαλιώρας:

«Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και η εκπαιδευτική κοινότητα βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να «αποχαιρετήσει» έναν ακόμη εξαιρετικό συνάδελφο και πολύ αγαπητό εκπαιδευτικό, τον Θύμιο Παπαβασιλείου. Ως μαθηματικός υπηρέτησε στα σχολεία μας με υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και κυρίως με την αγάπη του προς τους μαθητές και τις μαθήτριές του επιβεβαίωσε τον ορισμό του ως «Δασκάλου» στο μυαλό όλων μας και την πεποίθηση ότι οι εκπαιδευτικοί δεν επαγγέλλονται, αλλά επιτελούν λειτούργημα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στους γιούς του και στις οικογένειές τους.

Καλό Παράδεισο, Θύμιο και

Καλή Ανάσταση»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση