Λαμία: Παραλίγο σοβαρό ατύχημα με παιδιά στο άγαλμα του Εύζωνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 08:24 Λαμία: Παραλίγο σοβαρό ατύχημα με παιδιά στο άγαλμα του Εύζωνα

Αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι γρανίτη που λίγο έλειψε να τα πλακώσει!...

Παραλίγο σοβαρό ατύχημα την Τρίτη (13/2) στην πλατεία Πάρκου. Μικροί Ρομά κινδύνευσαν να χτυπήσουν άσχημα την ώρα που ένα από αυτά σκαρφάλωνε στο άγαλμα του Εύζωνα Πολεμιστή στην πλατεία Πάρκου.

Ευτυχώς το ατύχημα περιορίστηκε μόνο σε υλικές ζημιές όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι μικροί για λίγο κατάφεραν να απομακρυνθούν και να γλυτώσουν το βαρύ γρανίτη στο κεφάλι τους!

Δείτε ένα βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της πτώσης:

Δυστυχώς η κατάσταση στην πλατεία Πάρκου με τους ανεξέλεγκτους και εκτός γονικής μέριμνας, Ρομά, έχει ξεφύγει. Μόνιμα ακόμη και νήπια προσπαθούν να σκαρφαλώσουν στο άγαλμα, χωρίς κανένας να τα προσέχει. Και δεν είναι μόνο, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, ότι κινδυνεύουν να τους πλακώσει κάποια βαριά πλάκα. Και μόνο να πέσουν παιδιά 4 έως 8 ή και 10 ετών, από τέτοιο ύψος, είναι άκρως επικίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Πρέπει να τονιστεί, ότι η εικόνα με το άγαλμα να μετατρέπεται σε παιδική χαρά μικρών παιδιών, επαναλαμβάνεται κάθε μέρα και όλη μέρα. Ακόμη και σε ώρες που υποτίθεται ότι αυτά τα παιδιά έπρεπε να είναι σχολείο, τα βρίσκουμε στην πλατεία Πάρκου.

Δεν υπάρχει υποχρεωτική εκπαίδευση για αυτά τα παιδιά; Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση η εγγραφή και φοίτηση αυτών των παιδιών στο σχολείο, ώστε οι γονείς τους να παίρνουν το επίδομα; Σε ποια σχολεία είναι αυτά τα παιδιά γραμμένα; Παίρνουν απουσίες; Ενημερώνουν οι Διευθυντές την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ότι δεν πατάνε στις αίθουσες ή δεν τους συμφέρει για να μη χάσουν τις τάξεις;

Αυτή η… ανοχή - συνενοχή όλης της πόλης κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση