Πέθανε η δημοσιογράφος Λίλιαν Παπακώστα σε ηλικία 63 ετών
Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Λίλιαν Παπακώστα, η οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών τον έντυπο Τύπο, έχοντας συνδέσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής της διαδρομής με την εφημερίδα «Απογευματινή».
Την απώλειά της ανακοίνωσε με ιδιαίτερη θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους οικείους της.
Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.
Η ανακοίνωση τής ΕΣΗΕΑ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της συναδέλφου Ευαγγελίας (Λίλιαν) Παπακώστα, η οποία πέθανε χθες Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, σε ηλικία 63 ετών.
Η Λίλιαν Παπακώστα γεννήθηκε το 1963 στο Βόλο, ενώ, μετά τις γυμνασιακές της σπουδές φοίτησε στα ΤΕΙ της Αθήνας. Τη δημοσιογραφική της διαδρομή ξεκίνησε πολύ νωρίς, το 1982, στην εφημ. 'ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ' ενώ το 1983 πηγαίνει στην εφημ. 'ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ'. Από το 1984 εργάζεται ως συντάκτης ύλης στην εφημ. 'ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ', έως και το κλείσιμό της το 2010.
Η Λίλιαν Παπακώστα υπήρξε μια συνεργάσιμη, υπεύθυνη και ευσυνείδητη συνάδελφος που δυστυχώς έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως συλλυπείται τους οικείους της και την αποχαιρετά με λύπη.
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη συνάδελφο θα δοθεί την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γέμισε με Phós το δημοτικό Θέατρο Λαμίας χάρη στο TEDxLamia 2026 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση TEDxLamia στέφθηκε με επιτυχία και ανέδειξε τον πολιτισμό!
Περιπέτεια για ζευγάρι αλλοδαπών κοντά στην Καρυά Καμένων Βούρλων
Κόλλησε» το αυτοκίνητό τους και κάλεσαν σε βοήθεια…
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Χρηματοδότηση για την ανακατασκευή οδικών τμημάτων από Μπράλο προς Αμφίκλεια και Βοιωτία
«Στόχος μας οι ασφαλέστερες και καλύτερες μετακινήσεις για τους πολίτες και τους επισκέπτες», δήλωσε ο περιφερειάρχης.
Λαμία: Δεν θα πραγματοποιηθεί η λιτανεία του Αγίου Δημητρίου λόγω καιρικών συνθηκών
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
Pizza Fan: Κραυγή αγωνίας από τους 2.500 εργαζόμενους – «Ο κύριος Αντάρας τα έκανε μαντάρα»
Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τον νομικό σύμβουλο - Οι εργαζόμενοι ζητούν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα του Οκτωβρίου και να διασφαλιστούν τα εργασιακά τους δικαιώματα – Συζητήσεις για νέο επενδυτή, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου