Σοβαρό τροχαίο με μία τραυματία στο Κόμμα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 14:23 Σοβαρό τροχαίο με μία τραυματία στο Κόμμα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το ένα όχημα ανετράπη σε χαντάκι και το άλλο έφυγε σε σούδα με νερό!...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:30’ το βράδυ της Παρασκευής στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών στην 1η διασταύρωση του Κόμματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αγροτικό όχημα κινούνταν με κατεύθυνση το Μοσχοχώρι όταν το ΙΧΕ βγήκε από τη διασταύρωση και συγκρούστηκαν.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστει η οδηγός του 2ου οχήματος και να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπως και η κόρη της που επέβαινε επίσης στο όχημα αλλά για προληπτικούς λόγους εκείνη.

Μάλιστα χρειάστηκε και η επέμβαση Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας και της 7ης ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας οδηγού, το αυτοκίνητο της οποίας βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε σούδα με νερό. Για τον απεγκλωβισμό της οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με το χρόνο με αρκετή αγωνία.

Επίσης και το αγροτικό ανετράπη δίπλα στο δρόμο, ευτυχώς όμως ο νεαρός οδηγός του, δεν τραυματίστηκε.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση