Δράσεις κατά της ενδοσχολικής βίας & εκφοβισμού από το Κέντρο Κοινότητας Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 16:24 Δράσεις κατά της ενδοσχολικής βίας & εκφοβισμού από το Κέντρο Κοινότητας Καμένων Βούρλων

Βιωματικές δράσεις για τον σχολικό εκφοβισμό και τους τρόπους αντιμετώπισης από τα ίδια τα παιδιά, πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα το Κέντρο Κοινότητας Καμένων Βούρλων στο Νηπιαγωγείο Καινούργιου Φθιώτιδας και στο Δημοτικό Σχολείο Καμένων Βούρλων.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του Κέντρου: «προσπαθήσαμε να καταλάβουμε όλοι μαζί πόσο "βάρος" βάζουμε στην πλάτη του άλλου με τους αρνητικούς χαρακτηρισμούς και πόσο πολύ πληγώνουμε κάποιον με τη βία και τον εκφοβισμό.

»Με τα μεγαλύτερα παιδιά συζητήσαμε και αναλύσαμε τις έννοιες και τις μορφές του σχολικού εκφοβισμού αλλά και για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματιζει κάθε παιδάκι στο φαινόμενο αυτό.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση