Λαμία: Έσπασε αγωγός νερού σε κεντρικό δρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 08:00 Λαμία: Έσπασε αγωγός νερού σε κεντρικό δρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διακοπή της κυκλοφορίας μέχρι αποκατάσταση της βλάβης…

Γέμισε νερά η οδός Υψηλάντη στη Λαμία, στο ύψος της Δημοτικής Φιλαρμονικής από βλάβη σε αγωγό νερού που βρίσκεται στο σημείο.

Περαστικοί είδαν ξαφνικά να βγαίνει νερό από το οδόστρωμα, το οποίο γρήγορα γέμισε όλο το δρόμο εωσότου διευθετηθεί δεξιά και αριστερά από τα φρεάτια ομβρίων.

Δείτε βίντεο:

Ειδοποιήθηκε η ΔΕΥΑΛ που έσπευσε στο σημείο με δύο συνεργεία της για την αποκατάσταση της βλάβης.

Επειδή επρόκειτο για κεντρικότατο σημείο, αναγκαστικά διεκόπη η κυκλοφορία από το ύψος της Ομήρου για το κατερχόμενο και από την Καζούλη για όσους κινούνται από την Καραϊσκάκη ή από την Τσιριμώκου. Επιπλέον ειδοποιήθηκαν τα αστικά λεωφορεία ώστε να μη χρησιμοποιούν την κάθοδο στην πλατεία Ελευθερίας.

Επιπλέον υπάρχει διακοπή νερού. Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ:

Σήμερα Παρασκευή 8-3-2024, υπάρχει διακοπή στην οδό Υψηλάντου (Δυτικό τμήμα) και στις οδούς Καζούλη, Αντιγόνη και Ομήρου. Προβλέπεται επαναφορά περί της 17:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση