Πλήθος αιτήσεων για τις θέσεις σε Νοσοκομεία, Φυλακές και Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 16:36 Πλήθος αιτήσεων για τις θέσεις σε Νοσοκομεία, Φυλακές και Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες

Οι θέσεις στη Φθιώτιδα…

Ο ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι για την προκήρυξη 5Κ/2023, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτακοσίων εβδομήντα πέντε (775) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.) Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021, υποβλήθηκαν συνολικά 45.892 αιτήσεις.

Θυμίζουμε ότι για τη Φθιώτιδα οι θέσεις είναι οι παρακάτω εφτά (7):

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΔ. ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - 2 θέσεις

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΙΔ. ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ - 1 θέση

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΔ. ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - 3 θέσεις

Κ.Υ. ΔΟΜΟΚΟΥ

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΔ. ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - 1

Στην υπόλοιπη Στερεά είναι, 19 στην Εύβοια (οι 8 είναι πληρώματα ΕΚΑΒ στον Τομέα Μαντουδίου), 10 στη Βοιωτία, 3 στη Φωκίδα και 1 στην Ευρυτανία.

Επίσης για την Προκήρυξη 6Κ/2023 που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν εξήντα (160) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, στα Σωφρονιστικά Καταστήματα (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) και στις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες (Υπουργείο Δικαιοσύνης), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021, υποβλήθηκαν συνολικά 14.184 αιτήσεις.

Οι θέσεις στη Φθιώτιδα είναι τέσσερις (4) όλες στις Φυλακές Δομοκού:

ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΠΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΔ.ΠΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ - 1 θέση

ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔ. ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ - 1 θέση

ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΔ. ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - 1 θέση

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ - 1 θέση

Στην υπόλοιπη Στερεά είναι, 6 στη Βοιωτία και 7 στη Φωκίδα (για τις Φυλακές Άμφισσας και Μαλανδρίνου και ισχύει εντοπιότητα)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση