Σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε πλοίο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 19:10 Σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε πλοίο

Μεγάλη κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα…

Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (30/3) στα Ναυπηγεία Χαλκίδας.

Εργάτης 42 ετών, που δούλευε εντός πλοίου φέρεται να καταπλακώθηκε από τη μπουκαπόρτα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Για τον απεγκλωβισμό του κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, όμως για τον άτυχο εργάτη ήταν αργά, καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας ανέλαβε την προανάκριση για το τραγικό αυτό συμβάν.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. αναφέρει:

"Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, η Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας ενημερώθηκε για τον τραυματισμό 42χρονου ημεδαπού εργαζόμενου σε ιδιωτικό συνεργείο, κατά τη διάρκεια εργασιών σε Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίο σημαίας Κύπρου, το οποίο ήταν παραβεβλημένο σε εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων της Χαλκίδας.

Αμέσως στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ ο 42χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 44χρονος ημεδαπός υπεύθυνος του συνεργείου, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου των Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής."

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση