Μυστήριο με τον θάνατο 45χρονης: Εντοπίστηκε νεκρή 2 χιλιόμετρα από το αυτοκίνητό της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 23:00 Μυστήριο με τον θάνατο 45χρονης: Εντοπίστηκε νεκρή 2 χιλιόμετρα από το αυτοκίνητό της

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θανάτου μίας 45χρονης, στην Εύβοια.

Η 45χρονη, κάτοικος της Νέας Αρτάκης, εντοπίστηκε μέσα στα αίματα σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το αυτοκίνητό της, το οποίο βρέθηκε εκτός οδοστρώματος έξω από την Καστέλλα Ψαχνών.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη, ήταν χτυπημένο σαν να είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Σύμφωνα με τον enikos.gr, οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να βρουν το άτομο ή τα άτομα που επέβαιναν μέσα σε αυτό, ακολούθησαν μία γραμμή αίματος, η οποία κατέληγε στο πτώμα της 45χρονης.

Την υπόθεση ερευνά η ασφάλεια Χαλκίδας καθώς προκύπτουν, πλέον, ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της 45χρονης.

Η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της δύο δίδυμα αγοράκια, ηλικίας 10 ετών. Σημειώνεται ότι ο άνδρα της και πατέρας των παιδιών, είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια, όταν η ίδια ήταν περίπου 6 μηνών έγκυος.

Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί από το Χαμόγελο του Παιδιού βρίσκονται στο πλευρό των δύο παιδιών, ενώ αναμένονται οι αποφάσεις των εισαγγελικών αρχών για το μέλλον τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση