Ανατροπή αυτοκινήτου στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 08:08 Ανατροπή αυτοκινήτου στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε το νεαρό ζευγάρι που επέβαινε σε αυτό…

Εκτός οδοστρώματος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4), ΙΧΕ που κινούνταν στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στο τελείωμα της οδού στην απότομη στροφή που ξεκινά η Μωραϊτίνη, η οποία οδηγεί στα φανάρια του Αστυνομικού Μεγάρου, το αυτοκίνητο βρέθηκε στα… αμπέλια!

Στο ΙΧΕ επέβαινε νεαρό ζευγάρι που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού στο LamiaReport, πάνω στη στροφή προσπάθησε να τον προσπεράσει έτερο όχημα, που τον έκλεισε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί στα χωράφια όπου και ανετράπη.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και πολλοί οδηγοί που δεν το γνωρίζουν όταν βλέπουν ότι το προπορευόμενο όχημα κόβει ταχύτητα, επιχειρούν προσπέραση με αποτέλεσμα μόνο τον τελευταίο μήνα να έχουν σημειωθεί άλλα δύο τροχαία!

Μάλιστα όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου «μόλις σήμερα αποζημιώθηκα από την ασφαλιστική για την περίφραξη από το τροχαίο που συνέβη πριν από έναν μήνα και τώρα είμαι υποχρεωμένος να την ξαναφτιάξω! Ευτυχώς δε χτύπησαν οι άνθρωποι».

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Τροχαία Λαμίας για την καταγραφή του.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση