Λαμία: «Έγειραν» επικίνδυνα οι πινακίδες (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024 08:02 Λαμία: «Έγειραν» επικίνδυνα οι πινακίδες (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ή δολιοφθορά;…

Όχι μία αλλά δύο - τουλάχιστον - πινακίδες σήμανσης έχουν πάρει επικίνδυνη κλίση και χρίζουν επισκευής.

Η μία μάλιστα βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας στην πλατεία πάρκου στο τελείωμα της Δροσοπούλου και προειδοποιεί όσους κινούνται στην πλατεία ότι απαγορεύεται η στροφή δεξιά μέσα στην οδό.

Η πινακίδα φέρει χτύπημα, πιθανότατα από αυτοκίνητο, και έχει υποστεί ζημιά που με τον δυνατό αέρα έγινε πιο έντονη.

Η άλλη πινακίδα είναι έξω από την είσοδο του 17ου Νηπιαγωγείου που στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα της οδού Σίφνου και προειδοποιεί ότι υπάρχει διέλευση μαθητών και ποδηλάτων.

 Η συγκεκριμένη πινακίδα δε φέρει χτύπημα, αλλά έχει λυγίσει στη βάση της.

Το απόγευμα του Πάσχα στη συμβολή των οδών Πατρόκλου και Βενιζέλου είχαμε τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση οχημάτων. Ένα εξ αυτών ανέβηκε στο πεζοδρόμιο ξηλώνοντας τον προειδοποιητικό καθρέφτη.

Από τροχαίο ή δολιοφθορά, χρειάζεται άμεση παρέμβαση πριν πέσουν ξαφνικά και χτυπήσουν κανέναν πεζό ή όχημα, αλλά και για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να προειδοποιούν πραγματικά τους οδηγούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση