Το "Ευχαριστώ" της μητέρας του μαθητή που τραυματίστηκε σε σχολείο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 08:10 Το "Ευχαριστώ" της μητέρας του μαθητή που τραυματίστηκε σε σχολείο της Λαμίας

Ο 17χρονος μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι μετά από πτώση στον προαύλιο χώρο του 1ου Λύκειο Λαμίας.

Ήταν βράδυ Κυριακής (28/4/), όταν ο 17χρονος είχε μια πολύ άσχημη πτώση, με αποτέλεσμα να τραυματιστει σοβαρά στο γόνατο. Είχε χρειαστεί η επέμβαση των πυροσβεστών για να τον απεγκλωβίσουν και στη συνέχεια να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Τελικά λόγω της σοβατότητας του τραυματισμού ο άτυχος μαθητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα, όπου έχει υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις και ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι την πλήρη αποκατάσταση.

Το "ευχαριστώ"

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους Πυροσβέστες της ΠΥ Λαμίας, τους διασώστες του ΕΚΑΒ Λαμίας, την Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας, την Ορθοπεδική Κλινική του ΚΑΤ, καθώς και την Αγειοχειρουργική Κλινική του ΚΑΤ, για τη βοήθεια, τη φροντίδα και την στήριξη, στην περιπέτεια υγείας, του παιδιού μου».

Η μητέρα του μαθητή

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση