Η ανακοίνωση της εταιρείας για τα σχολικά γεύματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 16:39 Η ανακοίνωση της εταιρείας για τα σχολικά γεύματα

Διαβάστε τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία μετά το θέμα που δημιουργήθηκε  με τη μαζική τροφική δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα…

«Το θέμα διερευνάται με την δέουσα υπευθυνότητα, όπως  προβλέπεται, βάσει των εφαρμοζόμενων διαδικασιών και πρωτοκόλλων,  από τους αναγκαίους φορείς και αρμόδιες αρχές, στις οποίες παρέχουμε  την οποιαδήποτε πληροφορία και στοιχείο μας ζητηθεί», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η εταιρία που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή και διανομή των σχολικών γευμάτων στο Δήμο Λαμιέων, μετά από τα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης σε παιδιά και ενήλικες που έφαγαν από αυτά την Πέμπτη 16 Μαΐου.

 Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή:

«Χθες 16-5-2024 παρουσιάσθηκαν κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε  αριθμό μαθητών δημοτικών σχολείων στον Δήμο Λαμιέων.

Το γεγονός φέρεται να συνδέεται με την κατανάλωση σχολικού γεύματος,  το οποίο παράγεται και διανέμεται από την εταιρεία μας.

Ήδη το θέμα διερευνάται με την δέουσα υπευθυνότητα, όπως  προβλέπεται, βάσει των εφαρμοζόμενων διαδικασιών και πρωτοκόλλων,  από τους αναγκαίους φορείς και αρμόδιες αρχές, στις οποίες παρέχουμε  την οποιαδήποτε πληροφορία και στοιχείο μας ζητηθεί.

Δείγματα έχουν ήδη σταλεί στο Χημείο για εργαστηριακή ανάλυση.

Το συμβάν αυτό, πρωτοφανές για την εταιρεία μας, καθώς όμοιό του δεν  έχει εμφανισθεί ποτέ στην υπέρ τριακονταετή παρουσία της στον χώρο  της σίτισης, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και διερευνήσεως, καθώς επί  συνόλου 2033 διανεμηθεισών μερίδων εμφανίσθηκε σε περιορισμένο  αριθμό περιπτώσεων. 

Ανεξάρτητα από ευθύνη η μη της εταιρείας μας, εκφράζουμε τη λύπη  μας και τη συμπαράστασή μας στα παιδιά και τους γονείς.

Αναμένουμε τα σχετικά πορίσματα των διενεργούμενων ελέγχων και  δηλώνουμε ότι στη περίπτωση που προκύψει,η οποιαδήποτε δική  μας,έστω και παραμικρή πλημμέλεια, εξυπακούεται ότι  αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας και τις συνέπειές της.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ LOGISTICS AE»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση