ΑΘΕ: Δόθηκε στην κυκλοφορία μία λωρίδα κυκλοφορίας στο σημείο που κάηκε το λεωφορείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 18:16 ΑΘΕ: Δόθηκε στην κυκλοφορία μία λωρίδα κυκλοφορίας στο σημείο που κάηκε το λεωφορείο

Αποκαταστάθηκε μερικώς από τις 18:05’ η κυκλοφορία στην εθνική οδό στο ύψος των σηράγγων της Στυλίδας, μετά την απομάκρυνση του καμένου λεωφορείου από το σημείο.

Με απόφαση του Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας από τις 14:20’ και μέχρι 18:05’ διεκόπη η κυκλοφορία εντός Σήραγγας Τ3, στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη, στη Χ/Θ 228,700 του αυτ/μου Α.Θ.Ε..

Τα οχήματα εκτρέπονταν στην έξοδο του Α/Κ Αγίας Μαρίνας στην Χ/Θ 223,320 του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και μέσω του υφιστάμενου παράπλευρου οδικού δικτύου, ξαναεισερχόντουσαν στον αυτ/μο Α.Θ.Ε. στον Α/Κ Στυλίδας- Καραβόμυλου στη Χ/Θ 231,868.

Από τις 18:05’ δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και παρέμεινε κλειστή η δεξιά λωρίδα και η ΛΕΑ εωσότου απομακρυνθούν όλα τα καμένα υλικά και διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο οδόστρωμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση