ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ξεπέρασε τους 34 βαθμούς η θερμοκρασία στη Φθιώτιδα

Ξεπέρασε τους 34 βαθμούς η θερμοκρασία στη Φθιώτιδα

Και η Βοιωτία στην 8αδα…

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν για ένα ακόμη 24ωρο από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Την Τετάρτη 22/05 η υψηλότερη θερμοκρασία που καταγράφηκε ήταν στη Νεάπολη Λασιθίου (34.7 °C).

Οι 8 υψηλότερες θερμοκρασίες σημειώθηκαν σε Ανατολική Στερεά, Πελοπόννησο, Κρήτη και Δωδεκάνησα με τη Φθιώτιδα να βρίσκεται στην 3η θέση με το Λευκοχώρι Ελάτειας που είδε το θερμόμετρο να φτάνει στους 34.2ο στις 16:30’!

Δείτε τον παρακάτω πίνακα, όπου φαίνεται ότι η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα ήταν ίση με 27.9 °C, ενώ 124 από τους 517 επί του παρόντος ενεργούς σταθμούς (ποσοστό ~24%) κατέγραψαν θερμοκρασίες άνω των 30 °C (το προηγούμενο 24ωρο ήταν 133 με τις 5 να είναι ακριβώς 30).

Υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν και σε

Κωπαΐδα 33.6

Λιβαδειά 33.3

Μακρακώμη 33.2

Νέο Μοναστήρι 32.8

Γαλαξίδι 32.7

Ψαχνά 32.3

Στυλίδα 32.2

Στενή Ευβοίας 31.9

Αγία Τριάδα Μώλου 31.8

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων έκανε τη δική του ευχή στο πλαίσιο της δράσης Make-A-Wish
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων έκανε τη δική του ευχή στο πλαίσιο της δράσης Make-A-Wish