Διατήρησε τις γαλάζιες του σημαίες ο Δήμος Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 17:57 Διατήρησε τις γαλάζιες του σημαίες ο Δήμος Λοκρών

Περιμένει και φέτος να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες και κατοίκους του Δήμου για να τις απολαύσουν…

«Ο Δήμος Λοκρών αναδεικνύεται αναμφίβολα ο Δήμος με τις πιο καλά οργανωμένες παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο νοτιότερος δήμος της ΠΕ Φθιώτιδας μετά την ανακοίνωση των γαλάζιων σημαιών για το 2024.

Για μία ακόμη χρονιά ο δήμος Λοκρών έχεις τις περισσότερες γαλάζιες σημαίες στη Φθιώτιδα και μάλιστα πέντε.

«Η βράβευση των ακτών από το θεσμό της Γαλάζιας Σημαίας έχει να κάνει με την οργάνωση της ακτής, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και την ποιότητα των νερών κολύμβησης. Η ποιότητα των νερών κολύμβησης σε όλες τις ακτές του Δήμου Λοκρών παρακολουθείται από διαπιστευμένο εργαστήριο από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο κάθε έτους και τα αποτελέσματα τους πιστοποιούν ότι ο Δήμος Λοκρών διαθέτει καθαρές ακτές. Επιπλέον, ο Δήμος Λοκρών όπως κάθε χρόνο και φέτος θα προχωρήσει σε διαδικασία πρόσληψης ναυαγοσωστών για την ασφάλεια των λουομένων», προσθέτει ο Δήμος Λοκρών που είναι στην 32η θέση μεταξύ των δήμων σε όλη τη χώρα.

Θυμίζουμε ότι βραβεύτηκαν οι ακτές Σκάλα Αταλάντης, Κυανή Ακτή Λιβανατών, Σχοινιάς Λιβανατών, Λιβριχιό Αρκίτσας (Μικρή Σουβάλα) και Βλυχάδα Μαλεσίνας. «Φέτος βραβεύτηκαν ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της δημοτικής αρχής και της αρμόδιας υπηρεσίας και με προσωπικό ενδιαφέρον τόσο του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Ζεκεντέ όσο και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Ανεστόπουλου όσες παραλίες είχαν βραβευτεί και πέρυσι», συμπληρώνει ο Δήμος Λοκρών περιμένοντας και φέτος να υποδεχτεί τους «χιλιάδες επισκέπτες και κατοίκους του Δήμου μας για να τις απολαύσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση