Το πλοίο «καρφώθηκε» στο νησάκι - Απίστευτες εικόνες από τα Λιχαδονήσια (Νέες ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 13:02 Το πλοίο «καρφώθηκε» στο νησάκι - Απίστευτες εικόνες από τα Λιχαδονήσια (Νέες ΦΩΤΟ)

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Το φορτηγό πλοίο δεν προσάραξε απλά σε αβαθή ή σε κάποια ξέρα, αλλά πήγε κατευθείαν πάνω στη «Στρογγυλή» - Από τύχη δεν είχαμε θαλάσσια ρύπανση στο βόρειο Ευβοϊκό κόλπο.

Το απίστευτο συμβάν έγινε στις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στα Λιχαδονήσια. Πρόκειται για φορτηγό πλοίο, ελληνικών συμφερόντων, το οποίο ξεκίνησε σήμερα το πρωί από Ψαχνά Ευβοίας για Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το 7μελές πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και το πλοίο είναι κενό φορτίου.

Στις λιμενικές αρχές της περιοχής από την πρωτη στιγμή σήμανε συναγερμός. Αμέσως ειδοποιήθηκε ρυμουλκό για να τραβήξει το πλοίο, ενώ ο μεγάλο φόβος είναι μήπως το φορτηγό πλοίο έχει υποστεί κάποιο ρήγμα και υπάρξει διαρροή.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύτες έχουν ήδη βουτήξει και ερευνούν το πλοίο και την περιοχή. Ευτυχώς μέχρι στιγμής τα νέα είναι καλά και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο σοβαρό ρήγμα, που να προκαλέσει καταστροφή.

Ωστόσο οι έρευνες από τους δύτες του Λιμενικού συνεχίζονται.

Ευχαριστούμε την αναγνώστρια του LamiaReport Ανδριάνα Τσούτσικα για τις φωτογραφίες!

Δείτε νέες φωτογραφίες από την προσάραξη του φορτηγού πλοίου στα Λιχαδονήσια:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση