Γιατί ο Τάκης Συλεούνης επιτέθηκε φραστικά στον Κεφαλογιάννη - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 13:03 Γιατί ο Τάκης Συλεούνης επιτέθηκε φραστικά στον Κεφαλογιάννη - ΒΙΝΤΕΟ

Το απόγευμα του Σαββάτου στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας έγινε η Ενημερωτική Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Ο Αγροτικός Τομέας Πυλώνας Σταθερότητας και Ανάπτυξης»

Μεταξύ αυτών που θα απηύθυναν χαιρετισμό στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ενώ είχε προηγηθεί και η επίσκεψη του Μανώλη Κεφαλογιάννη στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα (δείτε τη σχετική ανάρτηση και βίντεο).

Ο Τάκης Συλεούνης περίμενε τον Μανώλη Κεφαλογιάννη στην είσοδο της αίθουσας, όπου θα γινόταν η εκδήλωση, και μόλις ο επικεφαλής του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας ανέβηκε τη σκάλα του επιτέθηκε φραστικά.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια ο Τάκης Συλεούνης αποχώρησε από το Επιμελητήριο. Ο Γιώργος Κοτρωνιάς έφτασε με καθυστέρηση στην εκδήλωση, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν ακολούθησε το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στις επισκέψεις που έκανε στον Αντιπεριφερειάρχη Θύμιο Καραΐσκο και στο Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη. Επίσης ο Γιώργος Κοτρωνιάς απουσίαζε και από τη συνάντηση στη ΝΟΔΕ.

Μόλις ο Μανώλης Κεφαλογιάννης μπήκε στην αίθουσα και ανέβηκε στο πάνελ, "αναγκάστηκε" να κατέβει σχεδόν αμέσως.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το γιατί....

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση