Φθιώτιδα: Μηχανάκι τράκαρε με αγριογούρουνο - Τραυματίστηκε σοβαρά ο δικυκλιστής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 08:12 Φθιώτιδα: Μηχανάκι τράκαρε με αγριογούρουνο - Τραυματίστηκε σοβαρά ο δικυκλιστής

Το μεγάλο αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο ξαφνικά και ο άτυχος δικυκλιστής δεν προλαβε να αντιδράσει...

Το απίστευτο τροχαίο έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Φθιώτιδα, κοντά στο χωριό Βαθύκοιλο.

Ο 42χρονος επέστρεφε στο Βαθύκοιλο από Πελασγία. Λίγο μετά το εργοστάσιο της "ΠΑΚΟ" πετάχτηκε ξαφνικά από ένα μικρό χωματόδρομο, το αγριογούρουνο το οποίο προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Ο δικυκλιστης δεν μπόρεσε να το αποφύγει και έπεσε πάνω του με το μηχανάκι. Μετά τη σύγκρουση ο αναβάτης απογειώθηκε και σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

«Έχει πάρα πολλά αγριογούρουνα φέτος στην περιοχή μας. Το συγκεκριμένο σημείο είναι πέρασμα και θέλει πάρα πολύ προσοχή από τους οδηγούς, κυρίως τις νυχτερινές ώρες....», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος της κοινότητας Δημήτρης Γιάννακας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος 42χρονος στον ίδιο δρόμο παλαιότερα είχε τρακάρει πάλι με αγριογούρουνο. Τότε οδηγούσε αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί το ζώο και να πάθει μεγάλη ζημιά το αυτοκίνητο.

Πολλά αγριογούρουνα έχουν δει επίσης να κυκλοφορούν και στο δρόμο Ράχες - Πελασγία, καθώς και σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου της ανατολικής Φθιώτιδας.

ΒΙΝΤΕΟ: Αγριογούρουνα έκοβαν βόλτες μέσα στις αυλές του χωριού

Στην ίδια περιοχή, το περασμένο καλοκαίρι, μια πολυμελής οικογένεια αγριογούρουνων "επισκέφθηκε" την Πελασγία και έκανε βόλτες μέσα από κήπους και αυλές.

Δείτε το βίντεο που μας είχε στείλει αναγνώστης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση