ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δολοφονία της Κυριακής στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τους 4 κατηγορούμενους αστυνομικούς

Δολοφονία της Κυριακής στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τους 4 κατηγορούμενους αστυνομικούς

Ανάμεσά στους τέσσερις κατηγορούμενους είναι ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος, αλλά και ο αστυνομικός που απάντησε στην Κυριακή ότι «τα περιπολικά δεν είναι ταξί», όταν κάλεσε την Άμεση Δράση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σην απόδοση ευθυνών στους 4 αστυνομικούς, οι οποίοι δεν εκπλήρωσαν το καθήκον τους απέναντι στην Κυριακή Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, στοχεύει ο Εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση.

Όπως αναφέρει η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN, ο Εισαγγελέας φαίνεται να έχει καταλήξει σε συμπεράσματα που είναι «καταπέλτης» για τους αστυνομικούς και για τα όσα δεν έκαναν εκείνο το βράδυ, όταν το θύμα τους ζήτησε βοήθεια.


Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ζητήσει να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις από τους τέσσερις αστυνομικούς, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ανάμεσά στους τέσσερις κατηγορούμενους είναι ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος, αλλά και ο αστυνομικός που απάντησε στην Κυριακή ότι «τα περιπολικά δεν είναι ταξί», όταν η Κυριακή Γρίβα κάλεσε την Άμεση Δράση και ζήτησε ένα περιπολικό να την μεταφέρει σπίτι της, υπό τον φόβο ότι ο πρώην σύντροφός της θα την περίμενε εκεί.

Όταν, λοιπόν, ο Εισαγγελέας διατάξει να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις, ανοίγει πια ο δρόμος για να ασκηθούν κατηγορίες, ακόμη και κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η κατηγορία, μάλιστα, που θα αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί θα είναι η θανατηφόρα έκθεση και αμέσως μετά η δικογραφία θα μεταβιβαστεί στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, ώστε να δουν την πόρτα εξόδου από την Αστυνομία.

πηγή: protothema.gr

Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας