Κατερίνη: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό, γυναίκα απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη
Επί τόπου έσπευσαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα
Τραυματισμένη απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες γυναίκα, το αυτοκίνητο της οποίας εξετράπη της πορείας του, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καταλήγοντας σε γκρεμό, σε περιοχή του δήμου Κατερίνης.
Επί τόπου έσπευσαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα. Η οδηγός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.
Πηγή: protothema.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οπαδική επίθεση στο Ρέθυμνο: Ξυλοκόπησαν 47χρονο για ένα πανό ομάδας – Χτύπησαν και αστυνομικό που προσπάθησε να τον σώσει
Οι εμπλεκόμενοι τράπηκαν σε φυγή, επιβαίνοντας σε δίκυκλες μοτοσικλέτες.
Basketgate: Οκτώ με εννιά διαιτητές, ανάμεσα τους και δεύτερη γυναίκα ήταν «μυημένοι» στο κύκλωμα – Έρχονται νέες συλλήψεις
Νέα στοιχεία και μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία τούς εμπλέκουν άμεσα σε μια λίστα 50 ύποπτων αγώνων.
Μητσοτάκης από Βριλήσσια: Πολιτικός μονόδρομος η αυτοδυναμία, όχι για τη ΝΔ αλλά για τη χώρα
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τις επόμενες κάλπες με την ασφάλεια και τη σταθερότητα της χώρας - «Φανταστείτε να έπρεπε να διαχειριστούμε κρίσεις κάνοντας παζάρια με άλλα κόμματα» - Αιχμές για Τσίπρα και αντιπολίτευση
Σαρωνίδα: Συνελήφθη 44χρονος που καταζητούνταν για ανθρωποκτονία από το 2003
Ο άνδρας κατηγορείται ότι μαζί με άλλα άτομα επιτέθηκαν σε ομοεθνή τους, χτυπώντας τον με ξύλα, μαχαίρια και τσεκούρια.
Σάλος για τα στημένα στα σχολικά πρωταθλήματα μπάσκετ: «Έχει στηθεί μία τεράστια βιομηχανία παραγωγής μορίων για τις πανελλαδικές»
Οι μαθητές Γ’ Λυκείου δεν μονομαχούσαν μόνο για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά και για την μοριοδότηση που θα τους βοηθούσε να μπουν στα πανεπιστήμια.
Η αμήχανη ικανοποίηση Σαμαρά για τα εγκώμια του Λαζόπουλου: "Επόμενο δεν είναι;"
Η αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις Λαζόπουλου, στο περιθώριο θεατρικής παράστασης.