Λασίθι: 28χρονος πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ με τους συναδέλφους του
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 28χρονος δεν μπόρεσε να επανέλθει στη ζωή
Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24.03.2025) στο Λασίθι, όταν ένας 28χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε μπάσκετ.
Όλα έγιναν στο χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου στο Σίσσι Λασιθίου, στο οποίο εργάζονταν ο 28χρονος με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Ενώ ο αγώνας μπάσκετ εκτυλισσόταν ομαλά, ο άτυχος άνδρας ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τον άνδρα στα Μάλια αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 28χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, αναφέρει το cretalive.gr.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ, που διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό. Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Δευτέρας ένας 28χρονος με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, που εργαζόταν σε ξενοδοχείο στο Σίσι Λασιθίου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Διαχωρίζει εντελώς τη θέση του από τη Γάκα ο γιατρός: Δεν ήξερα τίποτα για μέθη, ανοίξτε τα κινητά μου -Δεν ήξερα ότι η κόρη μου έκανε πλασμαφαίρεση
Νέο αίτημα προς τον 32ο ανακριτή υποβάλλει μέσω του δικηγόρου του, Νίκου Αγαπηνού, ο 58χρονος προφυλακισμένος ιατρός για την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.
Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα με αρχηγό τον Καμπούρη: Οι αναλήψεις των 2 εκατ. ευρώ, οι αχυράνθρωποι και οι εργαζόμενοι που «έδειξαν» την απάτη
Στο μικροσκόπιο 29 εταιρείες, «αχυράνθρωποι» και λογιστές – Συνελήφθησαν 11 άτομα - Ζημιά που ξεπερνά τα 5,3 εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο
Ενίσχυση 400 ευρώ: Δικαιούχοι συνταξιούχοι βουλευτές και υψηλοσυνταξιούχοι, εκτός χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι
Η κατάργηση των εισοδηματικών κριτηρίων σε συνδυασμό με το οριζόντιο ηλικιακό όριο προκαλεί αδικίες
Κώστας Καραμανλής: Η Ελλάδα χρειάζεται πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική – Αιχμές για δύο μέτρα και δυο σταθμά της Δύσης για Τουρκία και Κύπρο
Τόνισε ότι το νέο διεθνές περιβάλλον επιβάλλει μια διαφορετική προσέγγιση στις διεθνείς σχέσεις, «απαλλαγμένη από τις άκαμπτες διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος»
«Είμαι αθώος, είναι σκευωρία»: Στον εισαγγελέα ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του για την απάτη σε βάρος του ΕΦΚΑ
Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγούνται ο Φίλιππος Καμπούρης, η σύζυγός του και οι υπόλοιποι συλληφθέντες για τη μεγάλη απάτη σε βάρος του ΕΦΚΑ.
Σε κλοιό ασφαλείας το κέντρο της Αθήνας λόγω Ρούμπιο, αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα έως το πρωί της Πέμπτης λόγω της επίσκεψης Ρούμπιο - Απαγόρευση συναθροίσεων και μηχανοκίνητων πορειών