ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

17χρονος άνοιξε πυρ σε εστιάτοριο στη Μερσίνη της Τουρκίας: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και οκτώ τραυματίες

17χρονος άνοιξε πυρ σε εστιάτοριο στη Μερσίνη της Τουρκίας: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και οκτώ τραυματίες

Οι Αρχές αναζητούν τον δράστη οποίος φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν από πυρά ενόπλου κοντά στην πόλη Μερσίνη της Τουρκίας, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων DHA και IHA, ο φερόμενος δράστης, ο οποίος εξακολουθεί να διαφεύγει, άνοιξε πρώτα πυρ σε ένα εστιατόριο, σκοτώνοντας τον ιδιοκτήτη και έναν υπάλληλο και τραυματίζοντας πελάτες, προτού πυροβολήσει και σκοτώσει άλλους δύο άνδρες καθώς τρεπόταν σε φυγή.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, δράστης φέρεται να είναι 17χρονος. Η επίθεση σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες στην περιοχή Ταρσός της Μερσίνης, προκαλώντας πανικό σε θαμώνες και περαστικούς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 17χρονος Μετίν, ο οποίος φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, άνοιξε πυρ με καραμπίνα προς το εστιατόριο που ανήκε στους αδελφούς Σαμπρί και Σαμέτ Παν.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο αριθμός των τραυματιών ενδέχεται να αυξηθεί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του δράστη και τη διαλεύκανση των συνθηκών της επίθεσης.

Αραγτσί: «Οι επαφές Ιράν-ΗΠΑ δεν διακόπηκαν αλλά δεν υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αραγτσί: «Οι επαφές Ιράν-ΗΠΑ δεν διακόπηκαν αλλά δεν υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google