ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

«Δάσος υπό το μηδέν» σχηματίστηκε στην Ιαπωνία: Παγοκρύσταλλα κρέμονται από δένδρα

«Δάσος υπό το μηδέν» σχηματίστηκε στην Ιαπωνία: Παγοκρύσταλλα κρέμονται από δένδρα

Το πανδοχείο στην Ιαπωνία εκμεταλλεύτηκε τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένα πανδοχείο που βρίσκεται στην πόλη Τακαγιάμα, στην κεντρική Ιαπωνία, δημιούργησε για ακόμη μία χρονιά το «παγωμένο δάσος», εκμεταλλευόμενο τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οι οποίες επικρατούν στην περιοχή.

Το πανδοχείο βρίσκεται στην επαρχία Γκίφου, σε υψόμετρο περίπου 1.000 μέτρων. Κάθε χρόνο περίπου αυτή την εποχή, δημιουργεί αυτό που αποκαλεί «Δάσος υπό το μηδέν», ψεκάζοντας νερό στα δέντρα και στις πλαγιές των βουνών, σχηματίζοντας ένα άκρως χειμωνιάτικο και παραμυθένιο σκηνικό στην Τακαγιάμα.

Το δάσος έχει μια φανταστική όψη, με παγοκρύσταλλα να κρέμονται από τα δένδρα σαν κουρτίνες και άλλα που μοιάζουν με μέδουσες, περιγράφει το πρακτορείο ειδήσεων της Ιαπωνίας.

Ιαπωνία: Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου

Ένας άνδρας 70 ετών από την επαρχία Καγκάβα είπε ότι είναι πανέμορφο. Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος σαν αυτό στην περιοχή Σικόκου όπου ζει και ότι είναι εξαιρετικό.

Ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου, Κομπαγιάσι Νοριχίρο, είπε ότι είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει κάτι υπέροχο για να το απολαύσουν όλοι.

Με πληροφορίες από NHK, Euronews

Στον ΟΗΕ πρόταση για να αλλάξει ο παγκόσμιος χάρτης: Τι είναι το μερκατορικό σύστημα και γιατί αδικεί το μέγεθος της Αφρικής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Στον ΟΗΕ πρόταση για να αλλάξει ο παγκόσμιος χάρτης: Τι είναι το μερκατορικό σύστημα και γιατί αδικεί το μέγεθος της Αφρικής
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Εμπρησμός στην Marfin: Εισαγγελικό «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης της 46χρονης κατηγορούμενης
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα
Θαύμα στο Νεπάλ: Δύο εργάτες βγήκαν ζωντανοί από σήραγγα εννέα ημέρες μετά τις πλημμύρες - Η συγκινητική στιγμή της διάσωσης