ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μεγάλη φωτιά σε διυλιστήριο της Chevron κοντά στο Λος Άντζελες

Μεγάλη φωτιά σε διυλιστήριο της Chevron κοντά στο Λος Άντζελες

Το διυλιστήριο παράγει 290.000 βαρέλια την ημέρα και τα κύρια προϊόντα του είναι βενζίνη, καύσιμα αεριωθουμένων και ντίζελ, ενώ έχει δυνατότητα αποθήκευσης 12,5 εκατομμυρίων βαρελιών σε περίπου 150 μεγάλες δεξαμενές

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (03.10.2025) σε διυλιστήριο της Chevron στο Ελ Σεγκούντο, κοντά στο Λος Άντζελες.

Η φωτιά στο διυλιστήριο της Chevron στο Ελ Σεγκούντο, στην κομητεία του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έφτασε άμεσα στην περιοχή με την δήμαρχο του Λος Άντζελες Κάρεν Μπας να τονίζει ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι η πυρκαγιά επηρεάζει το LAX», αναφερόμενη στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, αναφέρθηκαν πολλές εκρήξεις και στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ το διυλιστήριο έχει δική του πυροσβεστική υπηρεσία που έδρασε άμεσα. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν είναι σαφή, όπως αναφέρουν οι Los Angeles Times.

Μετά από ώρες οι αρχές του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς και «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» για τη γύρω περιοχή. Οι αρχές παρακολουθούν και την ποιότητα του αέρα και συμβουλεύουν τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια του

Το εν λόγω διυλιστήριο παράγει 290.000 βαρέλια την ημέρα και τα κύρια προϊόντα του είναι βενζίνη, καύσιμα αεριωθουμένων και ντίζελ, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Chevron. Έχει δυνατότητα αποθήκευσης 12,5 εκατομμυρίων βαρελιών σε περίπου 150 μεγάλες δεξαμενές.

πηγή: Newsit.gr

Ο καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς κατά της συμφωνίας Πούτιν και Τραμπ για το ντίζελ – «Στεκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς κατά της συμφωνίας Πούτιν και Τραμπ για το ντίζελ – «Στεκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Τουρκία: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με το λεωφορείο και τους 11 νεκρούς – Οδηγός έκανε όπισθεν σε αυτοκινητόδρομο
Ο Τραμπ θέλει και τον δικό του Ωκεανό: «Να μετονομάσουμε τον Ατλαντικό ή τον Ειρηνικό σε Τραμπ ή της Αμερικής»