ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο πάπας Λέων θα κάνει το πρώτο του αποστολικό ταξίδι σε Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Νίκαια και Λίβανο

Ο πάπας Λέων θα κάνει το πρώτο του αποστολικό ταξίδι σε Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Νίκαια και Λίβανο

Ο ποντίφικας θα κάνει το πρώτο του αποστολικό ταξίδι στο εξωτερικό, στα τέλη Νοεμβρίου.

Ο πάπας Λέων ο ΙΔ’, όπως ανακοινώθηκε από το Βατικανό, είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το πρώτο του αποστολικό ταξίδι στο εξωτερικό, στα τέλη Νοεμβρίου, και προορισμοί του θα είναι η Άγκυρα, η Κωνσταντινούπολη, η Νίκαια και, στην συνέχεια, ο Λίβανος.

Ο πάπας Λέων αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι του στην Άγκυρα στις 27 Νοεμβρίου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στην συνέχεια, ο ποντίφικας θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι και αναμένεται να παραστεί στους επίσημους εορτασμούς για την θρονική εορτή του Αγίου Ανδρέα.

Οι δυο ταγοί της Χριστιανοσύνης πρόκειται, επίσης, να μεταβούν στην Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Α΄Οικουμενική Σύνοδο.

Από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, ο πάπας Λέων θα επισκεφθεί τον Λίβανο, όπου θα συναντηθεί με τις εκκλησιαστικές και πολιτικές αρχές της χώρας.

Πηγή: newsit.gr

Εκτόπισαν 10.000 κατοίκους για να φτιάξουν το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Εκτόπισαν 10.000 κατοίκους για να φτιάξουν το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο