MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Σοκαριστικό τροχαίο στο Μπέρμιγχαμ – Μεθυσμένη οδηγός κάνει όπισθεν με τέρμα γκάζι χτυπώντας άλλο αυτοκίνητο

Σοκαριστικό τροχαίο στο Μπέρμιγχαμ – Μεθυσμένη οδηγός κάνει όπισθεν με τέρμα γκάζι χτυπώντας άλλο αυτοκίνητο

Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή για δύο χρόνια και απαγόρευση οδήγησης 18 μηνών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σκηνές πανικού σε δρόμο του Μπέρμιγχαμ, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Αγγλίας. Μία μεθυσμένη οδηγός έκανε όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα, χτυπώντας ένα άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το όχημά της να ανατραπεί και παραλίγο να καταπλακώσει έναν περαστικό!

Η Σάρον Γκαλ, 32 ετών, από το Νόρθφιλντ του Μπέρμιγχαμ, ήταν η μεθυσμένη οδηγός ενός κόκκινου Volkswagen Golf.

Λίγο νωρίτερα, είχε εμπλακεί σε καβγά σε παμπ, όπου της ζητήθηκε να φύγει.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το newsit.gr, έκανε όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα, χτυπώντας ένα άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το όχημά της να ανατραπεί.

Ένας άνδρας που στεκόταν κοντά, έπεσε στο έδαφος και το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο πέρασε λίγα εκατοστά από το κεφάλι του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Η 32χρονη είχε υπερβεί κατά περισσότερο από το διπλάσιο το νόμιμο όριο αλκοόλ για οδήγηση (171 mg αλκοόλ ανά 100 ml αίματος) και συνελήφθη επί τόπου.

Στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ όπου οδηγήθηκε, ομολόγησε την ενοχή της για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή για δύο χρόνια, απαγόρευση οδήγησης 18 μηνών, 25 ημέρες προγράμματος αποκατάστασης και υποχρέωση αποχής από το αλκοόλ για 90 ημέρες.
Πολωνία: Έκλεισε αεροδρόμιο στη Βαρσοβία μετά από απειλή για εκρηκτικό μηχανισμό σε Boeing
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πολωνία: Έκλεισε αεροδρόμιο στη Βαρσοβία μετά από απειλή για εκρηκτικό μηχανισμό σε Boeing
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Καναδή δύτρια πήδηξε από 15μετρο παγόβουνο στον παγωμένο Ατλαντικό: «Είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενδιάμεσες εκλογές: Στις κάλπες σήμερα οι Αμερικανοί -Μάχη για Βουλή και Γερουσία, κρίσιμη αναμέτρηση για τον Τραμπ
Το φαινόμενο «coffin corner» και οι καιρικές συνθήκες ενδέχεται να οδήγησαν στην αεροπορική τραγωδία με τους 9 νεκρούς στη Φλόριντα
Ο Νετανιάχου ζητάει κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας στο Ισραήλ χωρίς τα αραβικά κόμματα
Γυαλιά-βόμβες για τους χειριστές των drone της Ρωσίας στο μέτωπο της Ουκρανίας – Το σχέδιο που θυμίζει την επίθεση με τους βομβητές της Χεζμπολάχ
Πάγωμα μισθών εξετάζει η Ryanair λόγω των ακριβών καυσίμων: Στο τραπέζι και η μεγαλύτερη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης