Τουρκία: Μπαράζ συλλήψεων δημάρχων και στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Από το πρωί η αστυνομία έχει συλλάβει ήδη 30 άτομα - Συνεδριάζουν εκτάκτως τα όργανα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Κωνσταντινούπολη
Στο πέμπτο κατά σειρά μπαράζ συλλήψεων προχώρησαν από νωρίς το πρωί οι τουρκικές αρχές, στο πλαίσιο της καταστολής κατά του προφυλακισμένου δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου και άλλων δημάρχων του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Εντάλματα σύλληψης εξέδωσε η Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης σε βάρος 47 ατόμων, που είναι στελέχη του CHP στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Μεταξύ των ενταλμάτων είναι και πέντε που αφορούν δημάρχους περιφερειακών δήμων, τριών στην Κωνσταντινούπολη (Μπουγιουκτσκμετζέ, Γκαζιοσμάνπασα και Αβτζιλάρ) και δύο στην επαρχία των Αδάνων (Σέιχαν και Τζέιχαν). Συνελήφθη επίσης και ένας πρώην βουλευτής του CHP.
Από πολύ νωρίς το πρωί, η αστυνομία, σύμφωνα με το protothema.gr, προχωράει στην εκτέλεση των ενταλμάτων και μέχρι τις 10:00 περίπου είχαν ήδη συλληφθεί 30 άτομα.
Μετά την εξέλιξη αυτή συνεδριάζουν εκτάκτως τα όργανα του CHP στην Κωνσταντινούπολη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αστυνομικοί στην Τουρκία έδωσαν μάχη και σκότωσαν τρομοκράτη του ISIS σε σταθμό λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη, δείτε βίντεο
Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι ο 21χρονος Μπερκάν Τσιλ σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε τουρκικό έδαφος
Πολύνεκρο πλήγμα σε γάμο στο νότιο Ιράν: «Πιθανό απευθείας χτύπημα» από αμερικανικά πυρομαχικά, δείχνει ανάλυση του Reuters
Οι ΗΠΑ δεν έχουν αποδεχθεί την ευθύνη - Ερευνούμε το περιστατικό, λέει ο Τζέι Ντι Βανς
Εμπρησμός στην Marfin: Εισαγγελικό «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης της 46χρονης κατηγορούμενης
Αρνητική είναι η εισαγγελική πρόταση αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε η 46χρονη κατηγορούμενη, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη στις αρχές Αυγούστου για την υπόθεση της τραγωδίας της Marfin.
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα
Ο άλλοτε κολοσσός του «Made in Germany» περνά τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση της ιστορίας του, καθώς η Κίνα από μεγαλύτερη αγορά του γίνεται ο πιο επικίνδυνος ανταγωνιστής του.
Θαύμα στο Νεπάλ: Δύο εργάτες βγήκαν ζωντανοί από σήραγγα εννέα ημέρες μετά τις πλημμύρες - Η συγκινητική στιγμή της διάσωσης
Δύο εργαζόμενοι ανασύρθηκαν ζωντανοί από σήραγγα υδροηλεκτρικού έργου στο Νεπάλ, εννέα ημέρες μετά τις φονικές ξαφνικές πλημμύρες που τους είχαν παγιδεύσει στο εσωτερικό της, σε βάθος 170 μέτρων.
Λονδίνο: Ποντίκια «έπαιξαν» μπουνιές στο μετρό – Δείτε το viral βίντεο
Εκτός από πηγή ψυχαγωγίας για όσους περίμεναν να φτάσει το τρένο τους, τα ποντίκια τράβηξαν και την προσοχή του διαδικτύου