Άννα Φόνσου: «Λέω την ηλικία μου μόνο στους γιατρούς»
Ποια η σχέση της Άννας Φόνσου με τα γηρατειά
«Με πειράζει που υπάρχει μεγάλος ηλικιακός ρατσισμός», δήλωσε η Άννα Φόνσου.
Για την σχέση που έχει με τον χρόνο και τον ηλικιακό ρατσισμό που ζουν πολλοί ηθοποιοί μεγαλύτερης ηλικίας, μίλησε μεταξύ άλλων, η Άννα Φόνου σε συνέντευξη που έδωσε στο Breakfast@star, το πρωί της Δευτέρας (06.01.2024).
«Δεν σκέφτομαι τον χρόνο. Αν τον σκεφτόμουν, δεν θα φορούσα αυτά που φορώ σήμερα. Πρέπει να πάω σε ψυχίατρο. Αν σκεφτώ πόσο χρονών είμαι, πρέπει να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου. Καλό είναι το γήρας, αρκεί να είσαι απασχολημένος», είπε αρχικά.
«Την ηλικία μου τη λέω. Τώρα τελευταία τη λέω μόνο στους γιατρούς αν πάω. Επειδή στην τηλεόραση είχε ίδιο όνομα με την αδερφή μου κι έχουν γράψει την ηλικία της. Επειδή την αγαπούσα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο, θέλω να φαίνεται αυτή η ηλικία ότι είμαι 85 όπως γράφει εκεί», συνέχισε.
«Με πειράζει που υπάρχει μεγάλος ηλικιακός ρατσισμός. Παλιά λέγαμε τι ωραία που είναι οι ηθοποιοί μεγάλοι γιατί τους χρειαζόμαστε στο έργο. Τώρα αν χρειάζονται έναν μεγάλο, παίρνουν έναν μικρό και του βάζουν κάτι ρυτίδες για να τους αλλάξουν και τους μεγάλους τους βάζουν στο πλάι», είπε στο τέλος η Άννα Φόνσου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γιάννης Βογιατζής: Έγινε 100 και αποκαλύπτει τον κανόνα που τον κράτησε δυνατό
Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε για τη μητέρα του, το “παν μέτρον άριστον” και τις συνήθειες που θεωρεί ότι συνέβαλαν στη μακροζωία του.
Βάνα Μπάρμπα: Θα μπορούσα να έχω πέσει θύμα γιατρών, όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, γιατί ήμουν ανασφαλής
«Χίλιες φορές να μεγαλώνω και να με βλέπετε με πεσμένο δέρμα», είπε για τις παρεμβάσεις.
Ο Σάκης Αρναούτογλου συγκλονίζει: «Η μητέρα μου είχε Αλτσχάιμερ και έφτασε 24 κιλά»
Ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε μία σπάνια εξομολόγηση
Ο Γιώργος Τσαλίκης στήριξε τον Κωνσταντίνο Αργυρό για τη συναυλία στο Παρίσι: Save Αργυρός
«Τα λύσαμε όλα και μας φταίει ο Αργυρός;» σχολίασε ο τραγουδιστής
Από τη Λίμα στην Αμπρόσιο μέχρι την Κάντις Σουάνπολ: Η διαδρομή των εμβληματικών «Αγγέλων» της Victoria’s Secret από το ντεμπούτο τους έως τη φετινή πασαρέλα
Η ιστορία πέντε διάσημων μοντέλων στο διάσημο catwalk, οι πρώτες εμφανίσεις τους και οι εντυπωσιακές πασαρέλες τους στο Fashion Show του 2026