Δημήτρης Λάλος: «Η υποκριτική ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά – Είδα μια παράσταση πιτσιρικάς και λέω, αυτό θέλω να κάνω»
«Τα γυρίσματα του Τιμωρού είναι απαιτητικά αλλά είναι πρόκληση για μένα να υποδυθώ έναν τέτοιον άνθρωπο».
Στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση βρέθηκε ο Δημήτρης Λάλος που φέτος πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του καναλιού «Ο Τιμωρός»
Ο ηθοποιός, μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια, τη σχολή που πέρασε στο Πανεπιστήμιο αλλά και πότε ανακάλυψε πως θέλει να γίνει ηθοποιός. Φυσικά αναφέρθηκε και στον ρόλο του στη σειρά που πρωταγωνιστεί:
«Δεν έχω ζήσει να βρεθώ σε φυλακές στο Μαρόκο, φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ σκληρό. Ήταν μια απαιτητική πρόκληση για μένα να υποδυθώ έναν άνθρωπο που έχει περάσει όλα αυτά στη ζωή του. Δεν ξέρουν ποιος είμαι, βρίσκομαι στη φυλακή χωρίς ταυτότητα. Καίγεται το πρόσωπό μου, με σώζουν οι άνθρωποι αυτού που με υποστήριξε, βρίσκομαι στη Σικελία, αλλάζω το πρόσωπό μου και επιστρέφω για εκδίκηση.
Η ιστορία είναι βασισμένη σε έναν κεντρικό χαρακτήρα και τι περνάει αυτός. Είναι μια ιστορία εκδίκησης στην πραγματικότητα. Είναι απαιτητικά τα γυρίσματα, είμαστε συνηθισμένοι, η ομάδα είναι πολύ δυνατή, οι συνάδελφοί μου τι να πω, είμαι πολύ χαρούμενος!» είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος και συνέχισε:
«Η σύγχρονη υποκριτική απαιτεί από τον ηθοποιό να αλλάξει, να μεταμορφωθεί. Η παλιά υποκριτική κυνηγούσε τον τύπο! Έφτιαχναν έναν τύπο και το χτίζανε γύρω από αυτό. Η σύγχρονη υποκριτική ζητά από τον ηθοποιό την πλήρη μεταμόρφωση. Εμένα όταν μου λέει κάποιος , δεν κατάλαβα ότι έπαιζες σε αυτό το έργο, είναι κομπλιμέντο αυτό, ότι δεν με αναγνώρισε.
Καλό είναι να κάνεις ψυχανάλυση. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ο ηθοποιός όταν παίζει έχει διπλή υπόσταση! Δεν μπορείς να πιστεύεις ότι είσαι ο ρόλος. Άπαξ και πέρασες τα εσκαμμένα σταματάει να είναι Τέχνη».
«Η υποκριτική ήταν πετριά. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είδα μια παράσταση όταν ήμουν πιτσιρικάς και λέω: αυτό θέλω να κάνω. Μέχρι τότε ψαχνόμουν, ήμουν 18 χρονών, δεν ήξερα τι θα κάνω»λέει ο ίδιος και συνεχίζει:
«Και αυτά τα μηχανογραφικά που συμπληρώναμε για το πού θέλουμε να πάμε και τι θα σπουδάσουμε… κανονικά η εκπαίδευση θα πρέπει να είναι πιο ανοιχτή για να μπορέσεις για πολύ καιρό να εξερευνήσεις πράγματα που ίσως θέλεις και μετά να καταλήξεις. Εγώ πέρασα Ηλεκτρονικός, Ηλεκτρονικών και Συστημάτων».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής
Έτσι είναι σήμερα ο Βασιλάκης Καΐλας του ελληνικού κινηματογράφου - Η ζωή του έγινε ταινία, «όταν με φωνάζουν στον δρόμο ντρέπομαι»
Ο Βασίλης Καΐλας είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες ηθοποιούς, ευρύτερα γνωστός ως το «παιδί-θαύμα» του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου.
Η Άννα Βίσση κάνει τα πρώτα βήματα μετά το καλλιτεχνικό διαζύγιο από τον Καρβέλα, πληροφορίες για προσέγγιση του Σαμπάνη
Το περιβάλλον της «απόλυτης» φέρεται να έχει προσεγγίσει τουλάχιστον τρεις συνθέτες προκειμένου να βολιδοσκοπήσει κατά πόσο θα μπορούσαν να ασχοληθούν άμεσα με τη νέα δισκογραφική διαδρομή που καλείται να χαράξει πλέον η ίδια