Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Άργησα να επιβεβαιώσω το διαζύγιο, γιατί ήταν πολύ μικρά τα παιδιά
“Τα παιδιά είναι καλά και αυτό είναι το σημαντικό, το κατάλαβαν” εξομολογείται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.
Στο διαζύγιο της και στους λόγους για τους οποίους άργησε να δημοσιοποιηθεί αυτό αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στη συνέντευξη που έδωσε το πρωινό της Τρίτης (29/10/2024) στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day στον Alpha.
“Έχουν έναν εξαιρετικό μπαμπά τα κορίτσια, με τον οποίο μοιραζόμαστε τα πάντα. Όλα τα θέματα της ανατροφής τους, της διασκέδασης τους, τα οικονομικά ζητήματα, τα εκπαιδευτικά ζητήματα. Είναι πάρα πολύ καλός οπότε δεν έχω πρακτική δυσκολία σε αυτό.
Τις μέρες που είναι μαζί μου, το γεγονός ότι πρακτικά μπορεί να είσαι με τα δυο παιδιά στο σπίτι και να μην υπάρχει κάποιος άλλος και να πρέπει να πας ένα φάρμακο, γιατί αρρώστησε το ένα από τα δυο, αλλά δεν έχεις που να αφήσεις το άλλο, ναι αυτά είναι ζητήματα που δεν ήξερα κι ΄εγώ ότι υπάρχουν και είναι δυσκολίες” εξομολογήθηκε αρχικά η γοητευτική δημοσιογράφος.
“Άργησα να επιβεβαιώσω το διαζύγιο γιατί ήταν πολύ μικρά τα παιδιά και ακόμα θεωρώ ότι είναι οπότε προσπαθώ να μην εστιάζω πολύ σε αυτό το ζήτημα γιατί κάποια στιγμή με τα κορίτσια θα κάνουμε πολλές συζητήσεις γι’ αυτό. Όταν θα είναι πιο μεγάλες και θα έχουν και πιο πολλές απορίες.
Σίγουρα δεν θέλω να έχω μιλήσει εγώ δημόσια πρώτα και μετά σε εκείνες. Δεν είναι εύκολο το διαζύγιο, ναι είχε γίνει αρκετό καιρό αλλά δεν είχε δημοσιοποιηθεί, φυσικά δεν θα έπαιρνα εγώ ποτέ την πρωτοβουλία να το πω στον Τύπο” συμπλήρωσε, αμέσως μετά, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο μαγκαζίνο του Alpha.
“Τα παιδιά είναι καλά και αυτό είναι το σημαντικό, το κατάλαβαν. Είναι χαρούμενες γιατί παίρνουν πάρα πολύ αγάπη και στο ένα σπίτι και στο άλλο. Σίγουρα όλα τα παιδιά θα ήθελαν να μην έχουν χωρίσει οι γονείς τους αλλά είναι καλά”.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η Δανάη Μπάρκα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της: «Ξυπνάω και θέλω να γκρεμίσω το σπίτι»
Νέο story στο instagram από την Δανάη Μπάρκα, που ανακοίνωσε επίσημα πως είναι έγκυος, στο πρώτο παιδί της
Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μπάνιο στη Μαύρη Σπηλιά Ευρυτανίας – Το βίντεο που τράβηξε ο γιος του
Ο γνωστός ηθοποιός σε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης
Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου, ξύπνησα και έβλεπα τα συλλυπητήρια
«Ειλικρινά δεν το περίμενα, ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει», δήλωσε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιουλίου
Σε σχέση με φοιτητή 20 χρόνια μικρότερό της η 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν
Το βίντεο από τις διακοπές τους στο Άμστερνταμ - Η Τιφέν Οζιέρ γνωρίστηκε με τον Αντουάν Λεκόμτ το καλοκαίρι στο Λε Τουκέ
Άννα Βίσση: Δεν με πειράζει η ηλικία καθόλου, θα με πειράξει όμως πολύ αν η φωνή μου δεν με «ακούει»
Η Άννα Βίσση για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηλία Ψινάκη.
Ηλίας Ψινάκης: «Με λυπήθηκα και λυπήθηκα πάρα πολύ τους πλούσιους με σκάφη» – Το σόου με τον Σάκη Ρουβά
«Τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, εκτίναξε το πάρτι», είπε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Ψινάκης.