Eurovision 2026: Ο Akylas τραγούδησε το «Ferto» στον εθνικό τελικό του Σαν Μαρίνο
Πριν από μερικές ημέρες ο 27χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε και στον εθνικό τελικό της Σερβίας
Μετά τη Σερβία, ο Akylas τραγούδησε το «Ferto» στο Σαν Μαρίνο στο πλαίσιο του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση, ερμήνευσε το τραγούδι του στον ημιτελικό ο οποίος δεν μεταδίδεται ζωντανά και κάποια πλάνα από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν για την εμφάνισή του στον διαγωνισμό προβλήθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα, με τον Ακύλα να φορά παρόμοιο look με εκείνο που του εξασφάλισε τη νίκη στον ελληνικό τελικό.
Δείτε το βίντεο
Ο Akylas παραμένει ένα από τα φαβορί της Eurovision, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει στην κατάταξη των στοιχημάτων. Ενώ αρχικά ήταν δεύτερος, έπεσε στην τρίτη θέση και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη, με τη Φινλανδία, τη Δανία και την Αυστραλία να τον ξεπερνούν.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!