Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με έβρισε που είπα ότι έχει σχέση και τώρα ανεβάζουν κοινά βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου
«Πρόσεχε και εσύ αυτά που λες και κάνεις, γιατί εκτίθεσαι και εσύ», είπε απευθυνόμενος στο γνωστό μοντέλο
Τα «πυρά» του στον Δημήτρη Αλεξάνδρου θέλησε να ρίξει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μέσα από ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube.
Ο συμπαρουσιαστής της Σίσσυς Χρηστίδου και πρώην παίκτης του «Survivor» τα έβαλε με το πρώην μοντέλο και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε και συνεχίζει να διαχειρίζεται τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατηγόρησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που κάποτε τον είχε βρίσει επειδή αποκάλυψε ότι είχε σχέση και τώρα ανέβασε βίντεο με την αγαπημένη του.
Πρόσφατα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ρία Ελληνίδου έκαναν αναρτήσεις στα social meda, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Ταϊλάνδη, επιβεβαιώνοντας εμμέσως ξανά τη σχέση τους. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε το γεγονός και θυμήθηκε τι είχε συμβεί όταν είχε αποκαλύψει ότι το μοντέλο βρίσκεται σε σχέση.
«Είχα βγει και είχα πει ότι ο Αλεξάνδρου έχει σχέση. Εγώ δεν είχα πει όνομα και αυτός βγήκε και έλεγε ότι λέω βλακείες. Χωρίς να πω όνομα, με καθύβρισε και τώρα ανεβάζουν κοινά βίντεο με τη Ρία», είπε όλο νόημα.
«Καλά κάνει και ανεβάζει αλλά πρόσεχε και εσύ Δημήτρη μου αυτά που λες και κάνεις γιατί εκτίθεσαι και εσύ. Ωραίο ζευγάρι είστε, σας χαίρομαι σας βλέπω, να περνάτε όμορφα», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής