Γιώργος Μαζωνάκης: «Έχασα τον λεβέντη μου, είναι αργά πια» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα του αείμνηστου καλλιτέχνη, Κλειώ Μαζωνάκη
«Ένα από τα καλύτερα παιδιά ήταν ο Γιώργος», ανέφερε συντετριμμένη η μητέρα του αείμνηστου καλλιτέχνη
Η Κλειώ Μαζωνάκη, μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, παραχώρησε μια άκρως συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» του Mega, η οποία μεταδόθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου του 2026. Η είδηση ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης έφυγε από την ζωή και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο ήταν κεραυνός εν αιθρία για την ίδια. Τα πάντα στη ζωή της άλλαξαν και «γκρεμίστηκαν» από εκείνο το απόγευμα στις 9 Σεπτεμβρίου του 2026.
Ο θάνατος του γιου της, λύγισε την Κλειώ Μαζωνάκη με έναν πόνο που δεν χωρά σε λέξεις. Όλα πλέον φαίνονται μάταια στην ίδια. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έφυγε άδικα και αναπάντεχα. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει από τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατο του γιου της.
Η Κλειώ Μαζωνάκη ζητά επίμονα τη σκληρή τιμωρία των υπευθύνων, δηλώνοντας πως δεν παρακολουθεί όσα λέγονται στα τηλεοπτικά πάνελ καθώς ξεσπά συνεχώς σε κλάματα και το μόνο που ζητά πλέον είναι δικαίωση για τη μνήμη του παιδιού της.
«Είμαι σε κακό χάλι. Τι να πω εγώ τώρα για το παιδί μου; Τι να πω; Ένα από τα καλύτερα παιδιά ήταν ο Γιώργος. Τέλος. Αυτό, δεν υπάρχει. Ένα άγιο παιδί», είπε αρχικά η Κλειώ Μαζωνάκη.
Και συμπλήρωσε: «Τι να πω εγώ; Το παιδί μου τώρα τελείωσε για εμένα. Το έχασα. Από εκεί και πέρα τι να πω; Είναι αργά πια. Είναι αργά. Τελείωσε. Εγώ έχασα τον λεβέντη μου. Τελείωσε», κατέληξε συγκινημένη, η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη.
Τα λόγια αγάπης ακόμα και μετά την σοβαρή οικογενειακή περιπέτεια δεν στέρευσαν ποτέ. To μόνο που ζητάει είναι οι άνθρωποι που σκότωσαν το παιδί της να τιμωρηθούν. «Δικαιοσύνη πρέπει να υπάρχει, πρέπει. Το πιστεύω ότι θα υπάρχει δικαιοσύνη. Τι άλλο να πω;» ανέφερε.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μην πλένεις τις πετσέτες με περισσότερο απορρυπαντικό απ’ όσο χρειάζεται
Η μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού δεν σημαίνει απαραίτητα πιο καθαρές πετσέτες
Δημήτρης Πιατάς: Έχασε τη σύζυγό του και την ίδια ημέρα έπαιξε κανονικά στο θέατρο
Ο αγαπημένος ηθοποιός έπαιξε κανονικά το βράδυ της Παρασκευής στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας»
Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στον ετεροθαλή αδερφό της για τα γενέθλιά του: «Τα πιο όμορφα είναι ακόμα μπροστά»
«Από το μικρό αγόρι των φωτογραφιών στον υπέροχο άντρα που είσαι σήμερα», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη για τον ετεροθαλή αδερφό της
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι να αποχωρήσω από την τηλεόραση μέσα στα επόμενα χρόνια
Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ωστόσο πως εξακολουθεί να αγαπά βαθιά τη δουλειά του
Πάνος Κιάμος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Κανένας δεν συνειδητοποιούσε πόσο αγαπούσε ο κόσμος αυτούς τους καλλιτέχνες»
Ο τραγουδιστής εξήγησε τι θα ήθελε να συμβεί με τα δικά του τραγούδια όταν σταματήσει να εμφανίζεται στη σκηνή.
Νικολέττα Ράλλη: «Μένουμε ακόμη στο ίδιο σπίτι με τον πρώην σύζυγό μου - Όσοι δεν μας ξέρουν λένε πώς είναι δυνατόν»
Δείτε τις δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»...