Ο Άκης Πετρετζίκης συναντήθηκε με τον Τζέιμι Όλιβερ: Μείνετε συντονισμένοι, έγραψε
Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε στο μαγαζί της αλυσίδας εστιατορίων που διατηρεί ο παγκοσμίου φήμης σεφ στην Αθήνα
Με τον Τζέιμι Όλιβερ φωτογραφήθηκε ο Άκης Πετρετζίκης στην Αθήνα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έπεται συνέχεια σχετικά με τη συνάντησή τους.
Ο σεφ μοιράστηκε το κοινό στιγμιότυπο που έβγαλε με τον συνάδελφό του, τη Δευτέρα 20 Απριλίου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε γνωστό ότι βρέθηκε σε μαγαζί της αλυσίδας εστιατορίων που διατηρεί ο παγκοσμίου φήμης σεφ σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.
Όπως έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στη λεζάντα της δημοσίευσής του, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε την ευκαιρία να μιλήσει από κοντά με τον Τζέιμι Όλιβερ, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη συνάντησή τους και όσα συζήτησαν. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το protothema.gr σημείωσε: «Και κάπως έτσι βρέθηκα στο Jamie Oliver Kitchen να μιλάω με τον Τζέιμι Όλιβερ. Ποιος θα μου το έλεγε ότι μετά από τόσα χρόνια θα τον συναντήσω ξανά στην Αθήνα και μάλιστα σε ένα από τα δικά του projects. Πόσες φορές έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις για φαγητό με έναν από τους πιο αγαπημένους σεφ στον κόσμο; Μείνετε συντονισμένοι, έχει συνέχεια».
Δείτε την ανάρτησή του
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!