Νέος θάνατος από τη Μαλεσίνα στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 08:42 Νέος θάνατος από τη Μαλεσίνα στο Νοσοκομείο Λαμίας

Γυναίκα το 5ο θύμα του κορωνοϊού από την Κοινότητα της Λοκρίδας. Παραμένει ασφυκτική η πίεση σε ΜΕΘ και Κλινική…

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων του κορωνοϊού από την περιοχή της Μαλεσίνας με την προσθήκη μιας ακόμη γυναίκας, η οποία νοσηλευόταν στην Κλινική covid στο Πέτρινο κτίριο.

Δυστυχώς πρόκειται για το 5ο θύμα από την Κοινότητα Μαλεσίνας, κάτοικοι της οποίας έχουν γεμίσει τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και την Κλινική Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στη ΜΕΘ νοσηλεύονται 12 άτομα εκ των οποίων τα 10 είναι από τη Μαλεσίνα, ανάμεσα τους και ένας άνδρας 26 ετών! Στο σύνολο έχουν χρειαστεί Εντατική 14 άτομα με το ένα εξ αυτών να έχει διακομιστεί στη Λάρισα, καθώς δεν υπάρχει από τις 7 Μαρτίου ελεύθερο κρεβάτι στη Λαμία!

Από τους παραπάνω ασθενείς οι δύο έχουν επιστρέψει και πάλι στην Κλινική, ένας 38χρονος και ένας 75χρονος, ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν τη μάχη με τον επικίνδυνο ιό μαζί με τους δεκάδες συγχωριανούς τους που νοσηλεύονται στο Πέτρινο, όπου είναι γεμάτα τα 70 κρεβάτια.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό από την περιοχή της Μαλεσίνας καταγράφηκε στις 3 Μαρτίου, ενώ μέσα στον ίδιο μήνα η Φθιώτιδα έχει θρηνήσει την απώλεια έξι ανθρώπων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση