Λαμία: Πως έχασε τη ζωή του ο 54χρονος που βρέθηκε νεκρός ανάμεσα σε δύο φορτηγά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 10:20 Λαμία: Πως έχασε τη ζωή του ο 54χρονος που βρέθηκε νεκρός ανάμεσα σε δύο φορτηγά

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον άτυχο οικογενειάρχη - Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που έγινε.

Εργατικό δυστύχημα με θύμα τον 54χρονο εργαζόμενο Μπάμπη Χονδρογιάννη, πατέρα τεσσάρων παιδιών, σε εταιρεία που εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας, σημειώθηκε στις 3:30’ περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης (8/4).

Τον άτυχο εργαζόμενο βρήκαν νεκρό συνάδελφοι του ανάμεσα σε δύο φορτηγά οχήματα και αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο και τις αρχές.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άνδρας βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι, πεσμένος μεταξύ των δύο οχημάτων, έχοντας νωρίτερα προσπαθήσει να τροφοδοτήσει με ρεύμα το ένα από αυτά.

Πιθανότατα με την εκκίνηση το ένα φορτηγό να χτύπησε τον 54χρονο, ωστόσο δεν αποκλείεται να του συνέβη και κάτι παθολογικό με αποτέλεσμα να έπεσε χτυπώντας άσχημα και χάνοντας τη ζωή του. Απαντήσεις που μπορεί να δώσει μόνο η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί, καθώς δεν υπήρξε κάποιος μπροστά στο συμβάν.

Οι συνάδελφοι του σοκαρισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβει. Επρόκειτο για έναν θαυμάσιο άνθρωπο, οικογενειάρχη που δούλευε χρόνια στην επιχείρηση και είχε με όλο το προσωπικό πολύ καλές σχέσεις.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  το οποίο μετέφερε τον άτυχο εργαζόμενο στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή (09/04/21) στις 5:00' το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στην Καρυά Υπάτης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση