Θρήνος στη Λαμία για 47χρονο επαγγελματία που «έσβησε» στη ΜΕΘ Covid

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 10:40 Θρήνος στη Λαμία για 47χρονο επαγγελματία που «έσβησε» στη ΜΕΘ Covid

Βαρύ το τίμημα που πληρώνουν για τον κορωνοϊό οι άνθρωποι της εστίασης…

Νέα δυσάρεστη είδηση από το μέτωπο του κορωνοϊού με την απώλεια του 47χρονου επαγγελματία, Νίκου Παπαγεωργίου μετά από πολυήμερη μάχη με τη νόσο.

Ο άτυχος άνδρας είχε ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα στο χώρο της εστίασης στο κέντρο της πόλης και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport νόσησε τον περασμένο μήνα από την covid και στις 27 Απριλίου χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως όλοι ήλπιζαν για αυτό το εξαίρετο παιδί και το βράδυ, ξημερώματα Παρασκευής (14/5) κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το σοκ μεγάλο γιατί επρόκειτο για έναν νέο άνθρωπο που είχε ωστόσο προλάβει να συνδέσει το όνομα του με την εστίαση στη Λαμία. Ο συγκεκριμένος κλάδος που έχει πληρώσει βαρύ τίμημα στην πανδημία και δεν αναφερόμαστε στην απώλεια εισοδήματος, αλλά στο ότι μέχρι σήμερα έχουν νοσήσει βαριά αρκετοί επαγγελματίες που ασχολούνται στο χώρο.

Ευχή να είναι ο τελευταίος νέος άνθρωπος που χάνεται από τον επικίνδυνο ιό και σύντομα να καταφέρουμε να βγούμε ως κοινωνία στο δρόμο της «ελευθερίας».

Καλό ταξίδι Νίκο!

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση