Φθιώτιδα: Φοβερό τροχαίο με έναν 23χρονο νεκρό - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 08:57 Φθιώτιδα: Φοβερό τροχαίο με έναν 23χρονο νεκρό - Δείτε εικόνες

Τραγωδία στην άσφαλτο το απόγευμα της Τετάρτης - Την εμπλοκή και τρίτου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο ερευνά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων.

Ένας νέος άνθρωπος, μόλις 23 ετών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό στο 159ο χλμ, στο ύψος της Αρκίτσας.

Το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης (24/11) κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport νεκρός είναι ένας 23χρονος από την περιοχή της Λοκρίδας, το αυτοκίνητο του οποίου ήταν ακινητοποιημένο στο σημείο όπου δυστυχώς δεν υπάρχει φωτισμός.

Περίπολο της Νέας Οδού, έπεσε πάνω στο σταματημένο όχημα το οποίο βρέθηκε στην αριστερή λωρίδα και ο νεαρός οδηγός του πεσμένος στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη μαρτυρία του 37χρονου, σοκαρισμένου υπαλλήλου του Αυτοκινητοδρόμου, διερχόμενο όχημα παρέσυρε και χτύπησε τον 23χρονο κι εγκατάλειψε το σημείο!

Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν το θάνατο του 23χρονου.

Στο σημείο διακόπηκε η κυκλοφορία μέχρι να ολοκληρώσει τη διακομιδή το ασθενοφόρο και απομακρυνθούν σε ασφαλές σημείο τα εμπλεκόμενα οχήματα.

Δείτε βίντεο:

Να σημειώσουμε ότι σε κατάσταση σοκ και ελαφρά τραυματισμένος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και ο 37χρονος οδηγός του βαν της Νέας Οδού.

Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων εξετάζει όλα τα στοιχεία προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση