Λαμία: Ελεύθερος ο 36χρονος για την απόπειρα βιασμού της ξαδέρφης του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 08:20 Λαμία: Ελεύθερος ο 36χρονος για την απόπειρα βιασμού της ξαδέρφης του

Τι υποστήριξε ο φερόμενος ως δράστης στην Ανακρίτρια…

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του σε Εισαγγελέα και Ανακρίτρια, ο 36χρονος Ρομά που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού της 22χρονης ξαδέρφης του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο φερόμενος ως δράστης, αρνήθηκε ότι έκανε το οτιδήποτε σε βάρος της 22χρονης. Υποστήριξε ότι δεν έχει γίνει τίποτα και η κατηγορία είναι αποκύημα της φαντασίας της 22χρονης, εξαιτίας και των διαφορών που υπάρχουν μεταξύ των οικογενειών τους.

Ο 36χρονος αντιμετωπίζει την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας βιασμού και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής διαμονής του, κάθε 1η και 16η του μήνα, καθώς και να μην πλησιάζει την 22χρονη.

(Η δικηγόρος Αργυρώ Καραφέρη)

Σαφώς ικανοποιημένη από την συγκεκριμένη απόφαση και αισιόδοξη για την τελική έκβαση της υπόθεσης, εμφανίσθηκε η συνήγορος του 36χρονου, Αργυρώ Καραφέρη, μιλώντας στο LamiaReport: «Μετά από μια ενδελεχή ανακριτική διαδικασία και παρότι ο εντολέας μου βαρύνεται με το κακουργηματικής μορφής αδίκημα της απόπειρας βιασμού, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο ΑΤ του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης της προσέγγισης της φερόμενης ως παθούσας σε απόσταση 200 μέτρων.  Κατά την απολογία του, εισφέραμε στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν τον ισχυρισμό περί της αθωότητας του και μπορούμε πλέον να ευελπιστούμε βάσιμα στη ευνοϊκή για τον ίδιο έκβαση της υπόθεσης, όταν αυτή εκδικαστεί, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση