Δομοκός: Με κορωνοϊό ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Ειδική μεταγωγή στη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 08:00 Δομοκός: Με κορωνοϊό ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Ειδική μεταγωγή στη Λάρισα

Και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής έχουν νοσήσει από κορωνοϊό στις φυλακές Δομοκού, όπου υπάρχουν δεκάδες κρούσματα…

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής και καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Οι πληροφορίες του LamiaReport θέλουν το τελευταίο διάστημα να παρατηρείται μεγάλη μετάδοση του ιού εντός των Φυλακών Δομοκού όπου κρατείται ο 64χρονος αρχηγός της «ΧΑ» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ κόλλησε κι εκείνος.

Διακομίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (8/3) με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και παραπέμφθηκε για εργαστηριακές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα υπεβλήθη σε όλες τις εξετάσεις και κρίθηκε ότι έχριζε περαιτέρω παρακολούθησης. Αποφασίστηκε αρχικά η μεταγωγή του στον Κορυδαλλό για να νοσηλευτεί στην Αθήνα, τελικά όμως προκρίθηκε η λύση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Θετικός και ο Παππάς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport θετικός στον ιό βρέθηκε και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Ο τελευταίος πέρασε το κατώφλι του Νοσοκομείου Λαμίας πριν μερικά 24ωρα για εξετάσεις και αξιολογήθηκε ότι δεν έχρηζε νοσηλείας και επέστρεψε στις Φυλακές Δομοκού.

Θυμίζουμε ότι από το Σάββατο (5/3) στην Κλινική Covid του ΓΝ Λαμίας νοσηλεύεται ένας 46χρονος κρατούμενος των Φυλακών Δομοκού, καθώς ο ιός του δημιούργησε επιπλοκές.

Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν αγγίξει τα 50, στη μεγάλη τους πλειοψηφία όμως αντιμετωπίζονται εντός του Καταστήματος Κράτησης, καθώς οι ασθενείς παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση