Λαμία: Φοβερό τροχαίο με έναν νεκρό τα ξημερώματα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 08:53 Λαμία: Φοβερό τροχαίο με έναν νεκρό τα ξημερώματα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Διαλύθηκε το αυτοκίνητο που «καρφώθηκε» σε νταλίκα - Νεκρός απεγκλωβίστηκε ο οδηγός του Ι.Χ. - Συνελήφθη ο 42χρονος οδηγός της νταλίκας.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 4:00΄ τα ξημερώματα της Κυριακής, στο δρόμο Λαμίας - Στυλίδας, στη διασταύρωση της ΒΙ.ΠΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 49χρονος οδηγός με το ασημί Hyundai Getz κινούταν από Στυλίδα προς Λαμία, όταν την ίδια στιγμή ένα φορτηγό με συρόμενο βγήκε από τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. επιχειρώντας να στρίψει προς Στυλίδα.

Το ασημί Hyundai «καρφώθηκε» στο συρόμενο, πλαϊνή πίσω πλευρά της νταλίκας με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να διαλυθεί κυριολεκτικά.



Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και χρειάστηκε να κόψουν την πόρτα του οδηγού για να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο 49χρονο, κάτοικο Στυλίδας,  μέσα από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Ανδρέας Κυρίτσης, το Τμήμα του οποίου έχει αναλάβει την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φοβερό τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 42χρονος οδηγός της νταλίκας συνελήφθη από την Τροχαία, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι νταλίκες που βγαίνουν από τη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, απαγορεύεται να στρίψουν αριστερά προς Στυλίδα, εκτός εάν υπάρχει ειδικό φορτίο και άδεια.

Δυστυχώς όμως πολλοί οδηγοί για να αποφύγουν τα διόδια στρίβουν αριστερά για να βγουν στην παλιά εθνική οδό από την γέφυρα της Αγίας Μαρίνας.
 

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση