Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ο οδηγός, τραυματίστηκε παιδί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 07:44 Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ο οδηγός, τραυματίστηκε παιδί

Θανατηφόρα εκτροπή το μεσημέρι του Σαββάτου στη βόρεια Εύβοια.

Το φορτηγό που βλέπετε στις φωτογραφίες νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου κινούταν σε επαρχιακό δρόμο κοντά στο χωριό Άγιος στη βόρεια Εύβοια.

Από άγνωστη αιτία ο 62χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και το φορτηγό έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων περίπου.

Οι πυροσβέστες από το Κλιμάκιο της Ιστιαίας που έσπευσαν στο σημείο ανέσυραν πολύ βαριά τραυματισμένο τον οδηγό και επίσης τραυματισμένο, αλλά πιο ελαφρά ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο επίσης επέβαινε στο φορτηγό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί είναι φιλικής οικογένειας του οδηγού.

Δυστυχώς ο 62χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο ΚΥ Ισταίας όπου είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο άτυχος οδηγός ήταν επαγγελματίας από την Ιστιαία και ασχολούνταν με γεωτρήσεις.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες διενεργεί το Α.Τ. Ιστιαίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση