Εκτροπή νταλίκας στην εθνική οδό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 08:12 Εκτροπή νταλίκας στην εθνική οδό

Έκλεισε η ΛΕΑ και για λίγη ώρα η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας…

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή νταλίκας, σημειώθηκε στο 109ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/9).

Κάτω από άγνωστη αιτία, ο οδηγός του βαρέως οχήματος έχασε τον έλεγχο του και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να ακινητοποιηθεί.

Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμό. Η νταλίκα ήταν έμφορτη με πατάτες και κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα μετά το Κάστρο Βοιωτίας και λίγο πριν τον κόμβο Ακραιφνίου.

Για αρκετή ώρα έκλεισε η ΛΕΑ, ενώ για την απομάκρυνση της νταλίκας κινητοποιήθηκε γερανοφόρο όχημα κλείνοντας για λόγους ασφαλείας και τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας όσο διήρκησε η ρυμούλκηση.

Την προανάκριση για το συγκεκριμένο ατύχημα, ανέλαβε η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση