Αυτοκίνητο με οικογένεια από Λαμία έπεσε σε γκρεμό - Τους έσωσε το δέντρο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 07:48 Αυτοκίνητο με οικογένεια από Λαμία έπεσε σε γκρεμό - Τους έσωσε το δέντρο - ΒΙΝΤΕΟ

Είχαν πραγματικά άγιο αφού οι γονείς και η 13χρονη κόρη τους βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι…

Άγιο είχε οικογένεια από τη Λαμία, η οποία επέβαινε σε ΙΧΕ το οποίο εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε γκρεμό στο ύψος της διασταύρωσης του Μοναστηριού της Αγίας Άννας, 10 χιλιόμετρα έξω από τη Λαμία στο δρόμο για το Δομοκό.

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (27/9) λίγο πριν τις 17:00’ στο κατερχόμενο ρεύμα της ανωτέρου οδού.

Από άγνωστη αιτία ο 53χρονος οδηγός του μπορντό οχήματος, έχασε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να σπάσει τις προστατευτικές μπάρες, ακριβώς στη διασταύρωση με την Ιερά Μονή της Αγίας Άννας.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν επίσης η σύζυγος του και η 13χρονη κόρη τους, ακολούθησε απίστευτη πορεία στο πρανές, φεύγοντας προς το γκρεμό και διανύοντας περίπου 100 μέτρα με κλίση προς τα κάτω και πριν καρφωθεί σε δέντρο!

Η συγκεκριμένη πρόσκρουση απεδείχθη σωτήρια, καθώς σταμάτησε την πτώση τους καθώς ακολουθούσε πραγματικός γκρεμός. Είναι εκπληκτικό επίσης που το αμάξι δεν ανετράπη στην τρελή πορεία που ακολούθησε με αποτέλεσμα να φτάσει ως εκείνο το σημείο χωρίς να φέρει τούμπες.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Ο 53χρονος παρά τον τραυματισμό του και την κλήση του εδάφους, σκαρφάλωσε περίπου 30 μέτρα και κατάφερε να βγει γρήγορα στο δρόμο ώστε να καλέσει βοήθεια. Αστυνομικοί της Τροχαίας Λαμίας και διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο βοήθησαν στη συνέχεια στον απεγκλωβισμό τόσο της γυναίκας όσο και του κοριτσιού και όλη η οικογένεια μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο τραυματισμός τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση