Το ‘στρωσε σαν χιόνι στη δυτική Φθιώτιδα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 18:16 Το ‘στρωσε σαν χιόνι στη δυτική Φθιώτιδα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Έντονη ανησυχία για ζημιές σε καλλιέργειες από την χαλαζόπτωση.

Με σφοδρότητα χτύπησε το κύμα κακοκαιρίας από το μεσημέρι του Σαββάτου (22/4) τη Δυτική Φθιώτιδα.

Σε πολλές Κοινότητες του Δήμου Μακρακώμης, σημειώθηκαν καταρρακτώδεις βροχές, ενώ δεν έλειψαν και οι χαλαζοπτώσεις.

Από τη Σπερχειάδα, το Πλατύστομο και το Αρχάνι, μέχρι τη Γραμμένη, τη Μάκρη και το Καστρί, η δυνατή βροχή συνοδεύτηκε από χαλάζι, καλύπτοντας ακόμη και τους δρόμους  σαν να είχε χιονίσει.

Υπάρχουν σημαντικές ανησυχίες για τα σιτάρια, που έχουν βγει, αλλά και για τις φιστικιές και τα ακτινίδια που είναι στην εποχή που αποτυπώνουν την καρποφορία τους.

Δείτε βίντεο από την νεροποντή που σημειώθηκε στη Σπερχειάδα.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη μας Κώστα Λούτα τα φαινόμενα στο νόμο Φθιώτιδας θα συνεχιστούν, κατά τόπους έντονα, μέχρι τις νυχτερινές ώρες.

Αύριο Κυριακή, ο καιρός θα είναι γενικά καλός σε όλο το νομό χωρίς βροχές στα πεδινά-παράκτια τμήματα και μόνο στα ορεινά ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες μπόρες το μεσημέρι-απόγευμα.

Δείτε φωτογραφίες με το χαλάζι από Πλατύστομο, Μακρακώμη και Μάκρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση