«Έσβησε» το χαμόγελο της Αντιγόνης Στιβακτή στην Αμφίκλεια
Το "αντίο" των κατοίκων της Αμφίκλειας στη δική τους Αντιγόνη, που «έφυγε» σε ηλικία 64 ετών.
«Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε την Αντιγόνη.
Μια γυναίκα που για όσους τη γνώρισαν δεν ήταν απλώς μια παρουσία, αλλά μια ζεστή αγκαλιά. Πάντα χαμογελαστή, πάντα με έναν καλό λόγο, πάντα έτοιμη να κεράσει, να ακούσει, να σταθεί δίπλα σου. Ήταν η ψυχή της παρέας, από εκείνους τους ανθρώπους που κάνουν τον χώρο γύρω τους πιο φωτεινό.
Για σαράντα χρόνια εργάστηκε με αγάπη και αξιοπρέπεια ως επαγγελματίας κομμώτρια, διατηρώντας το δικό της μαγαζί στην Αμφίκλεια. Ο χώρος της δεν ήταν μόνο ένας επαγγελματικός τόπος, αλλά σημείο συνάντησης, ζεστασιάς και ανθρώπινης επαφής.
Η ζωή της φέρθηκε άδικα, πολύ άδικα. Κι όμως, η Αντιγόνη δεν άφησε ποτέ τη σκληρότητα να της κλέψει την ανθρωπιά της. Συνέχισε να δίνει αγάπη, καλοσύνη και φως, ακόμα κι όταν τα βάρη ήταν μεγάλα.
Η απουσία της αφήνει ένα βαθύ κενό, αλλά και μια μνήμη που θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές μας. Γιατί άνθρωποι σαν την Αντιγόνη δεν φεύγουν πραγματικά ποτέ· συνεχίζουν να ζουν μέσα στα χαμόγελα που χάρισαν και στις στιγμές που μοιράστηκαν.
Καλό σου ταξίδι Αντιγόνη!»
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της από το LamiaReport
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη το παζάρι στη Λαμία - Κλειστή η οδός Φιλίας από αύριο Σάββατο
Παζάρι στη Λαμία και φέτος από την Τετάρτη (9/9) μέχρι και την Τρίτη (15/9).
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Σωτήρια η παρέμβαση γειτόνισσας
Της επιτέθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα – Παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήριο ο 28χρονος και ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση.